Home»Muzika»Atrium Sessions … Večeras u Kapetan Mišinom zdanju koncert mladih muzičara A.N.D.R, Retrospektiva i Maat Bandy

Atrium Sessions … Večeras u Kapetan Mišinom zdanju koncert mladih muzičara A.N.D.R, Retrospektiva i Maat Bandy

4
Shares
Pinterest Google+
A.N.D.R/ Photo: Sonja Denda

U utorak, 13. septembra od 20:30 časova u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, a u okviru serije muzičkih nastupa “Atrium Sessions”, nastupiće muzičar nove  generacije, Andrija Gavrilović A.N.D.R. sa bendom Retrospektiva uz Maat Bandy (Gramophonedzie).

Andrija je muzički producent i trubač školovan na Berkliju, a sa gostima izvešće svoje popularne pesme: “Dobro sam”, “U krug”, “Bežim odavde”…

A.N.D.R i Retrospektiva/ Photo: Sonja Denda

A.N.D.R. je nedavno objavio album “U krug”, na kome su njegove kompozicije upotpunili neki od najistaknutijih umetnika novog pop talasa: Luka Rajić, Manivi, Nataleé, Retrospektiva, Maat Bandy (Gramophonedzie), Ana Protulipac (IrieFM), ILIJA, Jana Vuković, Arya  i ANJA.

Posle studija na Berklee College of Music u Bostonu i izvođačko-muzičkog života u Njujorku, Andrija Gavrilović se 2020. godine vratio na domaću muzičku scenu.

Ujedno i trubač i aranažer, on je po povratku u Beograd stvorio novi identitet kao producent dance-pop zvuka pod imenom A.N.D.R. i prati svoj novi zadatak da kolektivno muzičko stvaralaštvo podstakne svojim produkcijskim zanatom stečenim na Berkliju.

Previous post

Preminuo Žan-Lik Godar, legenda filma i začetnik francuskog "novog talasa"

Next post

Selekcija “Divlji film” na 15. Leskovačkom internacionalnom festivalu filmske režije

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.