Home»Muzika»Homeland»Ex Revolveri obeležili jubilej albumom “100% Rokenrol“

Ex Revolveri obeležili jubilej albumom “100% Rokenrol“

4
Shares
Pinterest Google+
Ex Revolveri/ Photo: Wood RS

Grupa Ex Revolveri objavila je album “100% Rokenrol – Top 10 Revolveri / Ex Revolveri 1992-2022“ (Multimedia Music).

Na izdanju se nalazi 10 odabranih numera Revolvera a kasnije i Ex Revolvera nastalih u periodu od 1992. do 2022. godine.

– Na neki način, ovo je proslava 30 godina diskografije grupe – kaže Vladimir Jakšić Musa i dodaje da ideja bila da se sve te pesme ponovo snime i objave u ujednačenoj produkciji, te da budu bolje prilagođene radio stanicama i digitalnim platformama.

– Cilj nam je da ujedinimo i zaokružimo jedan period i proslavimo jubilej zajedno sa našom malobrojnom publikom.

Ex Revolveri/ Photo: Wood RS

Ex Revolveri su: Vladimir Jakšić Musa (vokal, udaraljke), Dejan Radisavljević Role (gitare), Vladimir Đorđević (gitare), Saša Knežević (klavijature), Vladimir Markoski (bubnjevi, prateći vokal) i Dejan Matekalo (bas gitara, prateći vokal).

Kao gosti na albumu pojavljuju se i Marina Bošković (prateći vokal), Mića Luković Ice Cream Man (usna harmonika) i Nebojša Brdarić (jermenski duduk i zurla).

Album je u Multimedia studiju snimio Nebojša Brdarić. Produkciju potpisuje Vladimir Jakšić, miks Chris Mace (Brighton Sound System, Brajton) a mastering Pete Maher (Topfloor Productions, London).

CD izdanje albuma “100% Rokenrol“ upotpunjeno je i knjižicom koja, osim biografije, sadrži i kompletnu diskografiju benda.

Previous post

Završen prvi Music Vibes festival... Pobednici su bendovi Eho Radar i Treća Smena

Next post

Nora Džons obradila "Steer Your Way" s poslednjeg albuma Leonarda Koena

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.