Home»Film»A posle svega, naravno, dokumentarac… “Johnny vs Amber: The US Trial” na kanalu Discovery+

A posle svega, naravno, dokumentarac… “Johnny vs Amber: The US Trial” na kanalu Discovery+

4
Shares
Pinterest Google+
Amber Herd/Photo: YouTube screenshot

Dvodelni dokumentarac o suđenju za klevetu glumca Džonija Depa protiv bivše supruge Amber Herd biće objavljen 19. septembra na kanalu Discovery+.

Pod naslovom “Johnny vs Amber: The US Trial”, dokumentarac sadrži intervjue s Depovim advokatima, pravnim stručnjacima i novinarima, zajedno sa snimcima iza kulisa suđenja koje je održano između aprila i juna ove godine, piše NME.

Prva epizoda će istražiti Depovu stranu događaja, pokrivajući njegovo “nasilno detinjstvo i zavisnosti o drogama” i predstavljajući “alternativnu verziju događaja koji pokazuju da je Džoni i sam žrtva porodičnog zlostavljanja”.

OTPEČAĆENI SUDSKI DOKUMENTI U SLUČAJU AMBER HERD VS. DŽONI DEP, GLUMICA JE UDARALA BAŠ NISKO…

U drugoj epizodi detaljno će prikazati Amber Herd, uključujući “njen detaljan opis navodnog seksualnog napada prvi put ispričan pred kamerom” i kako su je “zagovornici Depa nemilosrdno napali putem društvenih medija”, kako je navedeno u saopštenju za javnost.

“Serija daje forenzički prikaz ključnih dokaza i prekretnica slučaja s obe strane, dopuštajući gledaocima da sami odluče kome da veruju”, stoji u zvaničnom sinopsisu serije “Johnny vs Amber: The US Trial”.

Previous post

"Hideous Bastard"... Oliver Sim (The xx) objavio prvi solo album

Next post

Preminuo Žist Žeken, reditelj kultnog erotskog filma: "Emanuela" je zavela generacije

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.