Home»Muzika»Zlatna ploča YU grupi za 50 zlatnih godina

Zlatna ploča YU grupi za 50 zlatnih godina

6
Shares
Pinterest Google+
YU grupa press konferncija/ Photo: Željka Dimić

U sredu, 7. septembra u RTS klubu YU grupa je održala press konferenciju povodom velikog jubileja “Više od 50 godina rokenrola” i najavila dugo očekivani koncert na Tašmajdanu za subotu 10. septembra.

YU GRUPA I REGIONALNA ROK REPREZENTACIJA 10. SEPTEMBRA NA TAŠMAJDANU

– Sve je spremno za koncert, mi smo verovatno najuvežbaniji bend, jer sviramo više od 50 godina. Čekamo naše drage drugare i kolege da se okupe i da probamo sa njima dogovorene pesme. Verujem i da ćemo rok muzikom da rasteramo oblake i da ćemo svi zajedno da uživamo – izjavio je Dragi Jelić.

YU grupa i Vlada Grajić/ Photo: Željka Dimić

– Tu su i deca muzičara koji su svirali sa nama, deca naših bivših kolega koji su dali veliki doprinos grupi, bili nam podrška sve ove godine. Aleksandra Đelmaš ćerka bubnjara Raše Đelmaša, David Micić, Milovan Đukić zvani Džimi, Nikola Katuševski i naravno Aleksa Jelić – dodao je Žika Jelić.

SVIRAĆEMO DOK NAS SLUŽE PRSTI…. ODRŽANA NAJNEOBIČNIJA PROMOCIJA GODINE, YU GRUPA PREDSTAVILA ROĐENDANSKI BOX-SET SA 134 PESME

Iznenađenje za braću Jeliće je Zlatna ploča koju im je dodelio Vladimir Grajić direktor PGP RTS za prvih 50 godina karijere.

– PGP će kao poseno izdanje objaviti CD i vinil sa koncerta, a zadovoljstvo mi je da im uručim mali dar kao potvrdu njihovog rada i dugovečnosti, Zlatnu ploču za prvih 50 godina uspešne saradnje. Momci idemo dalje! – rekao je Vladimir Grajić.

Ukoliko želite da uživate u muzičkim bravurama mnogobrojnih legendi 10. septembra na Tašmajdanu obezbedite ulaznicu na vreme na prodajnim mestima Ticket Visiona i GigsTixa.

Previous post

Belgrade SAXperience... Međunarodni festival saksofona od 27. do 29. septembra na nekoliko lokacija u glavnom gradu

Next post

The Stone i Terrorhammer 8. oktobra u Domu omladine Beograda

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.