Home»Muzika»Homeland»Ne, nije se udala Tijana iz Nevernih beba, to je “samo” novi spot… istina, ne bilo kakav spot…

Ne, nije se udala Tijana iz Nevernih beba, to je “samo” novi spot… istina, ne bilo kakav spot…

6
Shares
Pinterest Google+
Snimanje spota za pesmu “Praznik razloga” Nevernih beba/Photo: Nenad Jakovljević

Neverne bebe snimile su novi spot za pesmu “Praznik razloga” i u njemu “udali” pevačicu Tijanu Sretković  za glumca Zlatana Vidovića.

Priča spota ide ovako… Prijatelji su se okupili na jednoj tajnoj, egzotičnoj lokaciji u Topoli, srpskoj Toskani, kako bi  nazdravili sreći mladog, popularnog i uspešnog para. Da sve bude još uzbudljivije, mlada se na slavljeničkoj žurci nije pojavila na vreme, pa se Vidović, koji glumačku slavu stiče u velikom broju filmova i tv serija regionalne produkcije, dobro isprepadao. Iznenađenje je usledilo kada se na bini pojavio popularni bend, a fatalna crnka je svom izabraniku pala u zagrljaj.

Reč je, kao što rekosmo, o ekranizaciji novog singla “Praznik razloga”, koji najavljuje osmi studijski album “Hodaj” grupe Neverne bebe.

Album će se u izdanju PGP RTS pojaviti početkom novembra i označiće početak obeležavanja tri decenije postojanja regionalne koncertne atrakcije.

NEVERNE BEBE OBJAVILE SPOT ZA RIMEJK KULTNE PESME “DVOJE”

I spot i pesma su donekle iznenađujući za poznavaoce i poštovaoce opusa popularne grupe, koji se kreće od kultnih balada do žestokih sviračkih bravura.

– Imali smo jaku potrebu da se barem na kratko okrenemo porukama ljubavi, osmeha, nade i pozitive, koje svakodnevni život doslovno proždire. Da kod ljudi pokrenemo jednom običnom ljubavnom pričom osećaj za koji imamo sve manje vremena i mogućnosti. Sjajno smo se zabavili na snimanju, napravili smo žurku na kojoj smo se sa prijateljima opustili, grlili, nazdravljali, slavili ljubav, kako kaže lajt-motiv u pesmi – kaže frontmen grupe Neverne bebe Milan Đurđević i dodaje:

– Zlatan Vidović je naš prijatelj koga smo pozvali da zajedno uživamo u ovom eksperimentu i u tome smo potpuno uspeli. Za ambijent ovog spota smo odabrali srce  Srbije, Topolu, a svi naši spotovi sa novog albuma biće na neki način i oslikavanje  pažljivo odabranih bajkovitih destinacija u okruženju. To će biti naš doprinos vraćanju sebi, suštinskim vrednostima, prirodi, i ujedno, nakon dvogodišnje pauze, naše novo osvajanje slobode – kaže  Milan.

Pogledajte spot za “Praznik razloga”:

 

Previous post

Music Pocket Gigs #4... Samostalni referenti, Proces i Glasovi iz unutrašnjosti 10. septembra u Kruševcu

Next post

Acoustic sa Manu Čaom 23. septembra u Jevremovcu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.