Home»Muzika»Homeland»zNataleé ko je bio u Šapatu? Pogledajte gostovanju beogradskog sastava u Alternativnom centru

zNataleé ko je bio u Šapatu? Pogledajte gostovanju beogradskog sastava u Alternativnom centru

4
Shares
Pinterest Google+
Nataleé/ Photo: Promo (Alternativni centar Šapat)
Nataleé/ Photo: Promo (Alternativni centar Šapat)

Beogradski sastav Nataleé gostovao je u Alternativnom centru šapat  gde je u svom punom sastavu i u  dobro prepoznatljivom maniru izveo pet pesama, a gostovali su i u segmentima “Tvoj zvuk” i “Tvoj stih”.

 – Mi smo prezadovoljni kako je ekipa iz Šapata organizovala snimanje. Sve je teklo k’o po vodi, u jako prijatnom ambijentu za vreme snimanja, sa puno pažnje i posvećenosti od strane cele ekipe. Topla preporuka svim bendovima kojima je potrebna afirmacija i inspiracija za dalji napredak. Rezultat koji smo dobili je blago koje beleži trenutak u vremenu našeg benda. Poslušajte sve žive izvedbe našeg benda na YouTube platformi Šapata – istakla je Natalija Rajković, glavni vokal benda Nataleé.

Bend koji već duže vreme beleži uspehe svojim je pojavljivanjem u Šapatu prijatno iznenadio i domaćine.

– Imamo samo reči hvale za bend Nataleé, danima posle snimanja smo sabirali utiske. Zvuk, ideju i originalnost, koju ovaj bend poseduje, treba u svakom smislu podržati. U intervjuu smo se dotakli teme nedostatka ženskih vokala na domaćoj alt sceni, i zaista mislim da Natalija treba da bude uzor i primer za to kako se zdravo vodi jedan bend – poručila je ekipa Šapata.

Previous post

Džoni, ustvari, nas za*ebava...? Profil PETROVICPETAR vraćen na YouTube, Štulić poručuje da - nema ni jedan Facebook profil

Next post

Lazarevački Bend Rulja Inc. objavio album "Ništa skriveno“

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.