Home»Muzika»Džoni ratuje li, ratuje… Croatia Records objavila “Ravno do dna” na vinilu, Štulić uzvratio linkom za besplatan download

Džoni ratuje li, ratuje… Croatia Records objavila “Ravno do dna” na vinilu, Štulić uzvratio linkom za besplatan download

3
Shares
Pinterest Google+
Azra, Ravno do dna, omot
Azra, Ravno do dna, omot

Nastavlja se rat oko objave reizdanjea jednog od najbitnijih live albuma s ovih prostora.

Croatia Records objavila je najavljeno reizdanje trostrukog vinila Azre “Ravno do dna2. Album je snimljen u oktobru 1981. godine, kada je umesto velikog koncerta u Domu sportova bend održao sedam koncerata zaredom u Kulušiću prvobitno rasprodavši pet koncerata, a onda dodajući još dva datuma.

Nastup 21. oktobra 1981. godine snimljen je uživo i objavljen na trostrukom vinilu i postao jedan od najvažnijih live albuma u istoriji muzike s naših prostora. Specifičnost ovog snimka je što je Azra izvela 14 do tada neobjavljenih pesama, uključujući i naslovnu – “Ravno do dna”.

PRAVNI TIM DŽONIJA ŠTULIĆA TRAŽI ZABRANU PRODAJE NEAUTORIZIRANOG VINIL REIZDANJA ALBUMA “RAVNO DO DNA”

Branimir Johnny Štulić čiji pravni tim traži zabranu prodaje ovog, kako tvrdi, neautorizovanog vinilnog reizdanja, uzvratio je na vest o objavi ploče linkom za besplatan download albuma koji je ponudio na svojim stranicama društvenih mreža.

U međuvremenu, Štulićev Youtube kanal Petrović Petar na kome je pre nekoliko dana objavio novu kolekciju od 40 pesama pod nazivom “Kavern”, deaktiviran je, i trenutno mu se ne može pristupiti.

Previous post

Više od 20.000 ljudi slušalo "Muzičku viziju Balkana" na Ušću

Next post

Džej Vajnberg iz Slipknota proglašen za najboljeg metal bubnjara ove godine

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.