Home»Export»U čemu je fora…? Čuveni hit iz 2003. godine ponovo je u vrhu Billboard liste, svi se pitaju zašto

U čemu je fora…? Čuveni hit iz 2003. godine ponovo je u vrhu Billboard liste, svi se pitaju zašto

3
Shares
Pinterest Google+
Evanescence/Photo: press promo
Evanescence/Photo: press promo

Skoro dvadeset godina kasnije, pesma “Bring Me To Life” benda Evanescence ponovo je dospela u vrh liste najslušanijih pesama, pa je tako prva na iTunes listi, a pored toga je i na petom mestu Billboard liste top pesama.

Mnogi se pitaju kako je došlo do toga, jer je ova pesma sa vrha liste izbacila pesme “Super Freaky Girl” Niki Minaž i “As it Was” Harija Stajlsa, između ostalih. Činjenica je da je 2003, kada je objavljena, bila popularna jer je spot emitovan na televiziji, a sada to definitivno nije slučaj.

STIGAO JE “THE BITTER TRUTH”, PRVI ALBUM EVANESCENCEA POSLE 10 GODINA… MRAČNA STVARNOST I POZITIVNE MISLI

Sam bend oglasio se na Twitteru i zahvalio fanovima na podršci, a ima onih koji veruju da je obnovljena popularnost došla od činjenica da Evanescence trenutno ima turneju sa bendom Korn, koja je oduševila mnoge.

U poslednje vreme videli smo da serije ili društvene mreže mogu da doprinesu da se neke pesme “povampire”, kao što je slučaj sa “Running Up That Hill” Kejt Buš i “Master of Puppets” benda Metallica zahvaljujući megapopularnoj seriji “Stranger Things”.

Međutim, pesma “Bring Me To Life” nije bila zastupljena ni u jednoj seriji, niti na TikToku, ali jeste pre neki dan bila odgovor na audio zagonetku na sajtu Heardle. Ne znamo za vas, ali nama ovakva vrsta nostalgije apsolutno odgovara.

HL/Izvor: Loudwire

Previous post

Danas razmišljam o Čarliju... Mik Džeger na Twitteru objavio snimak posvećen preminulom bubnjara Stonesa

Next post

Kako zvuči - kvasac? Muzičar i naučnik Psients stvorio ploču koja proizvodi zvuk na osnovu živih organizama

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.