Home»Export»Madonina ćerka Lurd Lola Leona pod pseudonimom Lolahol objavila debitantski singl

Madonina ćerka Lurd Lola Leona pod pseudonimom Lolahol objavila debitantski singl

3
Shares
Pinterest Google+
 Lurd Lola Leona aka Lolahol/Photo: screenshot
Lurd Lola Leona aka Lolahol/Photo: screenshot

Debitantski singl 25-godišnje Madonine ćerke, koja je i manekenka i plesačica, objavljen je za etiketu Chemical X, koja je u vlasništvu njujorške eksperimentalne pop umetnice Aleksandre Drevčin, poznate kao Eartheater. Drevčin je takođe koautorka i koproducentkinja pesme zajedno s Leonom, Kiri Stensbaj (aka Hara Kiri) i Semjuelom Burgesom.

Pesma “Lock&Hey” je takozvani hiperpop, a zapravo drum’n’bass s njezim svilenkastim vokalom iznad zvuka sintesajzera, naglašenog sub-basa i frenetičnih elektronskih ritmova. Stigao je uz video, koji je takođe režirala Drevrčin.

MADONA NIJE VIŠE “MATERIAL GIRL”, NEGO… “MATERIAL GVORRLLLLLLLL!”

Još u oktobru, dok je u jednom intervjuu razgovarala s glumicom i porodičnom prijateljicom Debi Mazar, Leona je pričala o uvođenju višestrukog pristupa svojim kreativnim projektima.

– Nemam neki konkretan cilj. Verovatno bi trebalo da imam. Imam vrlo specifičan osećaj za stil, a zanima me estetika pa volim sve te delove sebe da ugradim u svoje projekte. Ne znam još kako se osećam ni prema glumi. Mislim da se radi o pronalasku uloge koja ne bi bila previše udaljena od onoga što već jesam. Iskreno, glumci me jako živciraju i ne mogu da budem u njihovoj blizini. Što se muzike tiče, znam da pevam. Jednostavno me nije briga za to. Možda je preblizu onome što imam kod kuće.

PRETERALA… MADONA POZIRALA GOLA KAO MRTVA MERILIN MONRO

U istom intervjuu je naglasila da je još od najranije mladosti velika obožavateljka house i techno muzike.

Prošle sedmice njena majka i pop zvezda Madona objavila je kompilaciju od 50 pesama “Finally Enough Love” koje su dosegle prvo mesti američke Billboard liste Dance Club Songs.

Previous post

Koncertna promocija albuma "Zelena glava i magični kamičak" repera Bvane 8. septembra na Zappa Barci

Next post

Usred afere s privatnim snimcima, finska "rok" premijerka pozvana na Sea Dance festival

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.