Home»Export»Koncertna promocija albuma “Zelena glava i magični kamičak” repera Bvane 8. septembra na Zappa Barci

Koncertna promocija albuma “Zelena glava i magični kamičak” repera Bvane 8. septembra na Zappa Barci

4
Shares
Pinterest Google+
Bvana/Photo Miskolci Renato
Bvana/Photo Miskolci Renato

Beogradski reper Bvana održaće koncertnu promociju albuma “Zelena glava i magični kamičak” u četvrtak 8. septembra na Zappa Barci.

Pored Bvane na bini će se naći Lider kao i razni gosti: Eufrat i Mikri Maus Prti Bee Gee, Skaj Vikler, Ajs Nigrutin, kao i još neki gosti iznenađenja. Za atmosferu pre i posle nastupa biće zadužen DJ Mrki.

BVANA U SARADNJI S MAKEDONSKOM GRUPOM ZAD AGOLOT OBJAVIO NOVI VIDEO SINGL…

Bvana nije krio svoje oduševljenje povodom predstojećeg koncerta:

– Ovo je deseti studijski album i zato žur mora bude epski. Pored novih rokaćemo i dobre stare hitove, letnje a i zimske. Ja ću žonglirati flaše pivske i bacati rime bistre. Nema stajanja brt. Oblaci sivi… – izjavio je Nikola Ćosić poznatiji kao Bvana.

Bvana/Photo Miskolci Renato
Bvana/Photo Miskolci Renato

“Zelena glava i magični kamičak” predstavlja klasični hip hop zvuk devedesetih sa aktuelnim tekstovima koji oslikavaju svet u kome živimo. Povodom novog albuma Bvana je izjavio:

– Svakom od nas je potrebna po jedna zelena glava i magični kamičak kako bi poboljšali svoj kvalitet života. Pesme će vas dići, spustiti, nasmejati, rasplakati, opustiti, razbesneti kao što naziv albuma i kaže.

“Minimalac kriminalac” je sedmi singl sa albuma “Zelena glava i magični kamičak” na kojem gostuje veliki broj repera iz regiona. Pesma je rađena u saradnji sa makedonskom grupom Zad agolot. Tema pesme je društveno-sociološkog karaktera i govori o životnim izborima koji su nam dati u ovoj zemlji kao i o događajima sa kojima se neretko susrećemo.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Zappa Baru po ceni od 500 dinara, a na samom ulazu koštaće 700 dinara.

Previous post

Poslednja tura Hladnog piva 15. oktobra u Belekspo centru

Next post

Madonina ćerka Lurd Lola Leona pod pseudonimom Lolahol objavila debitantski singl

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.