Home»Export»Danas razmišljam o Čarliju… Mik Džeger na Twitteru objavio snimak posvećen preminulom bubnjara Stonesa

Danas razmišljam o Čarliju… Mik Džeger na Twitteru objavio snimak posvećen preminulom bubnjara Stonesa

3
Shares
Pinterest Google+
The Rolling Stones/Photo: Andrew Timms/Universal
The Rolling Stones/Photo: Andrew Timms/Universal

Mik Džeger dao je počast svom pokojnom kolegi iz benda Čarliju Votsu na prvu godišnjicu njegove smrti. Bubnjar grupe Rolling Stones preminuo je u 80 godini 24. avgusta 2021. godine.

BUBNJAR ROLLING STONESA ČARLI VOTS OSTAVIO SVOJOJ PORODICI 30 MILIONA FUNTI I BASNOSLOVNO IMANJE U FRANCUSKOJ, A PRIJATELJIMA – AUTOMOBILE I MOTORE

Rolling Stones su se u međuvremenu vratili na binu, a Stiv Džordan ušao je kao novi bubnjar benda na turneji. Ostali članovi legendarne grupe govorili su o gubitku Votsa u brojnim prilikama na pozornici i tokom intervjua. Još u maju, Džeger je rekao: “Nedostaje mi kao muzičar i kao prijatelj”.

Mik Džeger je 24. avgusta na Twitteru objavio fotografije Čarlija Votsa iz proteklih godina. Uz zvučnu pratnju pesme Rolling Stonesa “Till The Next Goodbye” iz 1974. godine, dirljivi isečak prati glas Mika Džegera: “Nedostaje mi Čarli jer je imao sjajan smisao za humor. I mi svi smo se takođe van benda dosta družili i provodili zanimljive trenutke. Voleli smo sport: išli smo na fudbal, na utakmice kriketa i imali smo druga interesovana osim muzike. Naravno da mi Čarli jako nedostaje”. U naslovu svoje objave Džeger je napisao: “Danas razmišljam o Čarliju”.

Rolling Stones su nedavno završili svoju 60. jubilarnu britansku i europsku turneju dok je gitarista grupe Kit Ričards objavio kako se nada da će Rolling Stones imati neki novi materijal snimljen do kraja ove godine.

Previous post

Tvoje dugove će plaćati tvoja deca i unuci... evo kako je Džoni Dep nadigrao Toma Kruza i Majkla Džeksona:

Next post

U čemu je fora...? Čuveni hit iz 2003. godine ponovo je u vrhu Billboard liste, svi se pitaju zašto

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.