Home»Export»Upoznajte “mladi i perspektivnu” pankerku Demi Lovato… stigao album “Holy Fvck”

Upoznajte “mladi i perspektivnu” pankerku Demi Lovato… stigao album “Holy Fvck”

3
Shares
Pinterest Google+
Demi Lovato - holy fvck, cover
Demi Lovato – holy fvck, cover

Posle uspešnih singlova “Skin of my Teeth”, “Substance” i “Eat Me”, Demi Lovato predstavila je i album pod nazivom “Holy Fvck”.

Njeno osmo studijsko izdanje donosi 16 novih pesama koje slušaoce vode na nezaboravno muzičko putovanje utemeljeno u punk i rock zvuku sa kojim je i započela svoju karijeru. Dva dana pred objavu dugoiščekivanog albuma Demi je otkrila i novu stvar pod naslovom “29”.

Demi je dan posle objave singla “29” pesmu premijerno izvela u The Tonight Showu Jimmyja Fallona. Nastup je bio deo Deminog takeovera emisije koji je trajao tri večeri, a uključivao je i izvedbu pesme “Substance”.

DEMI LOVATO SE VRAĆA PUNK-ROCK KORENIMA U NAJNOVIJEM SINGLU… TEMA JE, NARAVNO, BORBA S UNUTRAŠNJIM DEMONIMA

Na “Holy Fvck” albumu, koji ilustruje iskrenu retrospektivu života posvećenog muzici, nalazi se i nekoliko saradnji sa alternativnim zvezdama kao što su Yungblud i Royal & The Serpent, kao i sa bendom Dead Sara.

– Kada sam započela da radim na ovom albumu, želela sam da istražim dihtomiju između ideja i emocija sa kojima se svi suočavamo: dobrog i lošeg, svetog i zlog, besa i ljubavi. Ovo izdanje je lično putovanje koje počinje bolom i besom, a završava se mojim povratkom sopstvene snage. Ovakva vrsta istraživanja sebe dala mi je prostora da se izrazim na načine za koje nisam znala da su mogući, kao i da pronađem radost koja mi je ranije nedostajala u stvaranju muzike. “Holy Fvck” je katarzičan i prizemljen, ali i uzbudljiv i zabavan. Ne znam gde ću biti za jednu, pet ili deset godina, ali znam da ovaj album predstavlja upravo ono gde sam sada, veoma sam ponosna na to – rekla je Demi.

Previous post

Ozbiljno dobra muzička jesen u mts dvorani - Uriah Heep, Divlje jagode, Osvajači, Ničim izazvan, Elemental...

Next post

Posle 4 godine Brkovi ponovo u Beogradu... a s njima na sceni i - Vasko Žabata

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.