Home»Export»Filmovi o Bondu snimaće se (najmanje) do 2037. godine…   

Filmovi o Bondu snimaće se (najmanje) do 2037. godine…   

3
Shares
Pinterest Google+
James Bond logo
James Bond logo

Možda smo poslednji put videli Danijela Krejga kao Džejmsa Bonda, ali poslednjeg Bonda svakako nismo.

Prema izveštajima koji su se pojavili iz filmske industrije ove nedelje, globalni špijunski fenomen, koji je počeo da se pojavljuje na ekranima pre 60 godina 1962. godine, pojavljivaće se u filmovima najmanje do 2037. godine. Warner bros. potpisao je ugovor u kom produžava produkciju o Bondu do te godine, sa mogućnošću produžetaka.

POTPUNO IZNENAĐENJE… NOVI DŽEJMS BOND BI MOGAO DA POSTANE – LUCIFER

Danijel Krejg se poslednji put pojavio kao Bond u filmu “No time to die”. Krejg je bio na čelu špijunske akcione franšize u ukupno pet filmova tokom 15 godina.

Još niko ne zna ko bi trebalo da zameni Bonda u sledećem delu franšize, ili kada je sledeći film predviđen da uđe u produkciju.

PRODUCENTI DŽEJMSA BONDA SPROVELI TAJNO ISTRAŽIVANJE, FANOVI JASNO PORUČILI: HOĆEMO IDRISA ELBU

Nedavno su se pojavili izveštaji da je Idris Elba, koji je dugo najavljivan za ovu ulogu, odustao od Bonda nakon godina razgovora (i godina glasina koje su podsticali obožavaoci franšize).

Spekulacije o sledećoj osobi koja će preuzeti ulogu 007 se pojačavaju, jer je prošlo gotovo godinu dana od objavljivanja filma “No time to die” – 25. filma u nizu koji su pohvalili kritičari.

Previous post

"Avatar", filmsko "čudo" Džejmsa Kamerona, od 22. septembra ponovo u bioskopima, kao uvod u nastavak koji stiže 15. decembra

Next post

HL intervju - alternativni duo Revirgin: Uskoro ćemo živeti kao u Orvelovoj "1984.", samo što će Big Brother biti Google

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.