Home»Muzika»Konstrakta i Sunshine za zatvaranje 19. Beer Festa

Konstrakta i Sunshine za zatvaranje 19. Beer Festa

4
Shares
Pinterest Google+

Beogradski Beer Fest, koji je devetnaesti put održan od 18. do 22. avgusta, neplanirano je, “na produžetke”, još jednom trijumfovao kao jedna od omiljenih manifestacija Beograđana i svih posetilaca prestonice.

Posle odlaganja poslednje večeri festivala sa nedelje na ponedeljak, Konstrakta i Zemlja gruva, Sunshine, E-Play i Queen Tribute Band sinoć su uz brojnu publiku na glavnoj bini ispratili još jedno izdanje beogradskog festivala.

Podsećamo, Beer Fest su otvorili miljenici domaće publike – Hladno pivo, Bajaga i instruktori, legendarni gitarista Tomi Emanuel i sastav Vreme čuda, da bi narednog dana zadati tempo opravdali nastupi Massima, Kosheen, Dece loših muzičara, Nipplepeople i Luke Rajića.

U subotu je nastupila Senidah, a glavnu binu obeležili su i koncerti pank i rok legendi Psihomodo Pop, Love Hunters i Zbogom Brus Li.

Beogradski Beer Fest 2022 printscreen
Beogradski Beer Fest 2022 printscreen

Jedna od najatraktivnijih zona Beer festa, Moto Platz, je tokom celog trajanja festivala izazvao ogromnu pažnju autentičnim sadržajima kao što su “zid smrti” i izložba oldtajmera i “custom” motora, ali i zbog standardno odlične atmosfere prisutne na svim motoraškim događajima, te posebne muzičke bine koja je svako veče privlačila veliki broj ljubitelja gitara i rifova.

Povodom jubileja – proslave 300 godina pivarstva u Srbiji, ljubitelji hmelja i ječmenog slada imali su priliku da probaju ne 300 nego 500 različitih vrsta piva.

Vidimo se sledeće godine na jubilarnom dvadesetom izdanju Belgrade Beer Festa.

Beogradski Beer Fest 2022 printscreen
Beogradski Beer Fest 2022 printscreen
Previous post

Music Pocket Gigs #3... Grizete, Short Reports i Misha Mashina & Mashtrakala u Klubu Fest

Next post

Stižu nove, ekološke ploče, samo ima dva "mala" poblema... Koštaće više, a kvalitet zvuka je vrlo diskutabilan

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.