Home»TV»Snima se...»Da li ste i vi voleli “otkačenu” advokaticu? Snima se nastavak Ali Mekbil, evo ko će “zameniti” Kalistu Flokhart

Da li ste i vi voleli “otkačenu” advokaticu? Snima se nastavak Ali Mekbil, evo ko će “zameniti” Kalistu Flokhart

4
Shares
Pinterest Google+
Ali Mekbil, promo
Ali Mekbil, promo

Jedna od omiljenijih serija devedesetih bila je sjajan spoj drame i komedije. Osim po originalnosti i brojnim gostujućim ulogama, poput Džona Bon Džovija ili Džejmsa Marsdena, kao i po sjajnoj muzici, u zvezde je vinula glumicu Kalistu Flokhart, koja je sada navodno pozvana da bude izvršna producentkinja novih epizoda koje bi uskoro trebalo da budu snimljene.

Serija “Ally McBeal” emitovana je od 1997. do 2002. i pratila je poslovni i privatni život advokata u fiktivnoj bostonskoj kancelariji Cage, Fish & Associates. Naglasak je pritom stavljen na glavnu junakinju Ali, čija je uloga poverena tada 33-godišnjoj Flokhart.

NETFLIX SNIMA NASTAVAK SERIJE “VESELE SEDAMDESETE”…  RADNJA SMEŠTENA – U DEVEDESETE

Ali Mekbil - Kalista Flokhart, promo
Ali Mekbil – Kalista Flokhart, promo

Ova uspešna i popularna serija posle dugih 20 godina mogla bi da dobije svoj nastavak. Prema pisanju Just Jareda, nova verzija serije u kojoj se proslavila Kalista Flokhart ovog bi puta bila u produkciji ABC-a. Serija bi trebalo da se snimakao nastavak originalne.

STIŽE NOVI “X FILES”, ALI BEZ MOLDERA I SKALI? DISNEY PLANIRA NASTAVAK KULTNE SERIJE…

Priča bi navodno pratila mladu crnkinju koja se priključuje pravnoj službi iz originalne serije po završetku pravnog fakulteta. Za mladu ženu se veruje da bi mogla da bude ćerka državne tužiteljke Rene Redik koju je glumila Lisa Nikol Karson u originalnoj seriji.

Dejvid E. Keli koji je originalnu seriju i osmislio, oduševljen je idejom povratka na male ekrane, ali neće biti uključen u produkciju.

Za razliku od njega, Flokhart je pozvana da se vrati u naslovnu ulogu i kao izvršna producentkinja, ali za sada se čeka njen odgovor.

Previous post

Prikazana prva epizoda "House of the Dragon"... Ocene su visoke, ali jedna "sitnica" svima smeta

Next post

The National objavili singl "Weird Goodbyes" kao najavu za novi album

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.