Home»Muzika»Vremeplov Ramba Amadeusa 24. septembra u Botaničkoj bašti

Vremeplov Ramba Amadeusa 24. septembra u Botaničkoj bašti

4
Shares
Pinterest Google+
Spot Mujo kuje, Rambo amadeus/Photo Aida Redzepagic
Spot Mujo kuje, Rambo amadeus/Photo Aida Redzepagic

Kultni muzičar Rambo Amadeus i njegovih pet Winnetoua održaće koncert 24. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac u Beogradu.

U duhu epohe, koncert se najavljuje uz aktuelne brojke na društvenim mrežama,

RAMBO AMADEUS POSLAO PORUKU “SVIM NAŠIM NARODIMA”: KOLIKO KOŠTA TAJ NEDOSTIŽNI “KANADER”, TREBA LI DA SE PIŠE PETICIJA DA GA KUPIMO?

Rambo Amadeus, 25M views, 290k followers, 1 Following predstavljaće muzički vremeplov od 1963. godine, kad je Rambo rođen pa sve do daleke 2063.

“Moje pesme su svedočanstvo i hronika vremena i društvenih događaja,ali jednako tako i pokušaj anticipacije budućnosti, gde nas izvesno čekuju ogromni ekološki izazovi, mnogo manje miroljubiva i gostoprimljiva prirodna sredina u kojoj ćemo morati da živimo. Nema boljeg mjesta od Botaničke bašte Jevremovac da se skrene pažnja na činjenicu koliko čovek svojim trudom može da izmeni svoje blisko okruženje na bolje, samo ako ima znanje i volju.

Ujedno, na ovom koncertu još jednom će uživo biti predstavljeni segmenti aktuelnog albuma “Brod budala”, koji se upravo pojavio u fizičkom izdanju, kao vinilna LP ploča .

Album nije u slobodnoj prodaji. Limitirano izdanje možda može da se dobije ako se naruči, i to samo preko veze, namijenjen je samo neizliječivim poštovaocima mog rada”, najavio je Rambo.

Nastup u Botaničkoj bašti Jevremovac predstavlja nastavak kultnih koncerata Rambo Amadeusa prekinutih pandemijom korone.

RAMBO AMADEUS PORUČIO RODITELJIMA U SRBIJI: KAD BLEJITE U ŠUND, NEMOJTE OČEKIVATI DA ĆE VAM DECA UPISATI SORBONU…

Pred koncert u Botaničkoj bašti, Rambo je predstavio svoju, “cyber flamenko” verziju sevdalinke “Mujo kuje konja po mesecu” snimljenu za gitaristom Mirzom Redžepagićem.

 

Previous post

Northern Revival i Good Ol' Bastards 20. avgusta u Ei Letnjem Klubu

Next post

U subotu nema Beer Festa?

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.