Home»Film»Reditelj “Sumrak sage” konačno otkrio zašto je odbio Tejlor Svift koja je silno želela da igra u ovom filmu

Reditelj “Sumrak sage” konačno otkrio zašto je odbio Tejlor Svift koja je silno želela da igra u ovom filmu

4
Shares
Pinterest Google+
Tejlor Svift/Press Photo_credit Universal Music Serbia
Tejlor Svift/Press Photo_credit Universal Music Serbia

Tejlor Svift tražila je 2009. godine od reditelja Krisa Vajca da se pojavi u filmu “Sumrak saga: Mladi mesec”. VaChrisa Weitzjc je odbio, smatrajući da bi pojava slavne pevačice na platnu odvuklo pažnju gledalaca od Kristen Stjuart i Roberta Patinsona, glavnih glumaca popularne franšize.

– Jedna od najluđih stvari koje sam čuo bila je informacija da je Tejlor Svift velik obožavalac “Sumrak sage” a kako smo u to vreme ona i ja imali istog agenta, on mi je rekao da bi Tejlor želela da bude u ovom filmu – izjavio je Vajc u podcastu “The Twilight Effect with Ashley Greene and Melanie Howe” dodajući kako je pevačica želela da bude barem gošća u sceni u kafiću ili restoranu, šta god, samo da se pojavi u filmu.

OBJAVLJENA LISTA NAJVEĆIIH “ZAGAĐIVAČA” U ŠOUBIZNISU, TEJLOR SVIFT JE NAJGORA OD SVE DECE

U to vreme Tejlor Svift bila je u vezi s Tejlorom Lutnerom, glumcem iz “Sumrak sage”, a veza je okončana u decembru 2009. godine.

– Za mene bi najgori trenutak bio kada bi se Tejlor Svift pojavila na platnu, makar na pet minuta, posle čega nikoga više ne bi zanimao ostatak filma. Mogao sam da se družim s Tejlor. Mogli smo da budemo prijatelji – nastavio je Vajc, u šali dodajući kako bi ona tada rekla ‘Ko je ovaj kreten’. Ponekad moraš da doneseš odluke koje su najbolje za film – objasnio je Vajc odluku o odbijanju Tejlor Svift.

THE JOKER AND THE QUEEN… ED ŠIRAN I TEJLOR SVIFT SNIMILI  NOVI ZAJEDNIČKI SINGL

Kasnije u karijeri, Tejlor Svift je glumila u filmu “Cats” i seriji “New Girl”, a uskoro ćemo je videti u filmu reditelja Dejvida O. Rasela “Amsterdam” u kojem glavne uloge glume Krisitijan Bejl, Margo Robi, Džon Dejvid Vošington i Anja Tejlor-Džoj. Nije retkost da slavni pevači traže uloge u filmovima, poslednji primer je Hari Stajls koji je želeo da glumi Elvisa Prislija u filmu Baza Lurmana “Elvis” ali je takođe bio odbijen.

Previous post

Čovek koji zna kako se umire... Šon Bin otkrio svoju omiljenu filmsku smrt

Next post

Plasido Domingo povezan s argentinskom kriminalnom grupom koja se bavi seks-trafikingom?

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.