Home»Life Story»Plasido Domingo povezan s argentinskom kriminalnom grupom koja se bavi seks-trafikingom?

Plasido Domingo povezan s argentinskom kriminalnom grupom koja se bavi seks-trafikingom?

4
Shares
Pinterest Google+
Plasido Doming/press photo. placidodomingo.com
Plasido Doming/press photo. placidodomingo.com

Plasido Domingo, ikona svetske operske scene, trenutno je u fokusu javnosti jer je, kako tužioci tvrde, povezan sa argentinskom kriminalnom grupom koja se bavi seksualnom trgovinom ljudi. Policija je prošle nedelje počela da sprovodi racije, a u njima je uhapšeno 19 ljudi.

Tužioci tvrde da je slavni operski pevač deo kriminalne grupe zato što postoje audio snimci, koje su objavile različite televizije, u kojima se čuje glas Plasida koji s ostalim članovima grupe kuje planove. Snimci su dobijeni prisluškivanjem, a zasad javnost još uvek ne zna kada su one snimljene. Kontekst snimaka koji su izašli u javnost nije poznat.

R&B ZVEZDA AR KELI OSUĐEN NA 30 GODINA ZATVORA ZBOG SEKSUALNIH ZLOČINA

Iz snimaka se čuje da osoba, za koju tužioci tvrde da je Plasido, razgovara sa ženom Mendi koja je zadužena za organizovanje seksualnih susreta. Plasido čak napominje da će u sobu doći odvojeno od devojke s kojom bi trebalo da ima seksualni odnos jer su njegovi agenti smešteni na istom spratu hotela. U drugom snimku čuje se Mendi koja traži od vođe kriminalnih radnji, Huana Perkovica, da proslavi njen uspeh, odnosno dogovaranje planova s čovekom kojeg naziva Plasido.

“TROJKA” JE BILA DOBROVOLJNA…? VLASNIK STUDIJA SOUND SPACE ZBOG KLEVETE TUŽIO FIBI BRIDŽERS I TRAŽI ODŠTETU OD 3,8 MILIONA DOLARA

Plasido Domingo već je nekoliko puta bio u centru pažnje zbog seksualnog zlostavljanja. Od 2019. čak je dvadeset devojaka izašlo u javnost s tužbama protiv pevača. Posle optužbi, pevač se razišao s Metropolian Opera i dao ostavku na mesto glavnog direktora LA Opera u Kaliforniji.

Previous post

Reditelj "Sumrak sage" konačno otkrio zašto je odbio Tejlor Svift koja je silno želela da igra u ovom filmu

Next post

Koncert u čast Tejlora Hokinsa moći će da se prati preko live streama na YouTubeu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.