Home»Film»Robert De Niro će u novom filmu “Wise Guys” pokušati da ubije – Roberta De Nira

Robert De Niro će u novom filmu “Wise Guys” pokušati da ubije – Roberta De Nira

5
Shares
Pinterest Google+
Robert De Niro/Photo: movie promo
Robert De Niro/Photo: movie promo

Robert De Niro konačno je našao sebi ravnog u “Wise Guys”, novom filmu u kojem će dvostruki oskarovac pokušati da ubije – Roberta De Nira.

The Hollywood Reporter prenosi da će se u filmu De Niro pojaviti u ulogama Frenka Kostela i Vita Đenovesea, dvojice stvarnih mafijaških šefova koji su vodili rivalske porodice sredinom prošlog veka. Đenovese je pokušao da ubije Kostela 1957. godine.

MOŽDA I NAJBOLJA FILMSKA SCENA IKADA… A ROBERT DE NIRO INSISTIRAO JE DA U PIŠTOLJU TOKOM RUSKOG RULETA U “LOVCU NA JELENE” – BUDE PRAVI METAK

“Wise Guys” će režirati Beri Levinson koji se proslavio s filmovima “Good Morning, Vietnam”, “Rain Man” i “Wag the Dog” ali koji je poslednjih godina režirao tihe studije karaktera s ostarelim titanima. Od 2010. režirao je niz HBO kandidata za Emmy, udruživši se s De Nirom (“The Wizard of Lies”) i Alom Paćinom (“You Don’t Know Jack”, “Paterno”).

ROBERT DE NIRO: AMERIKA JE “TRAGIČNA KOMEDIJA GLUPANA”

Ako vam to nije dovoljno, scenario potpisuje Nikolas Piledži, koji je pomogao da se adaptira njegova knjiga “Wiseguy” iz 1985. u film Martina Skorsezea “Goodfellas” iz 1990. U tom je filmu glumio i De Niro, što znači da je svaki glavni igrač u “Wise Guys” napravio izuzetan posao s barem jednim od svojih saradnika.

Inače, De Niro, glumac koji je upravo napunio 79 godina ima još nekoliko uloga na rasporedu. Ponovo će se udružiti sa Skorsezeom u filmu “Killers of the Flower Moon” s Leonardom Dikapriom i Džesom Plemonsom u glavnim ulogama, a biće deo i velike ekipe u filmu Dejvida O. Rasela “Amsterdam”.

Previous post

Pravim muzičarima preti "izumiranje"? Prvi virtuelni izvođač potpisao ugovor sa velikom izdavačkom kućom

Next post

Priča o legendi se nastavlja... UG Rođen negde dole predstavlja End of Pipe (Brazil) i Scum Orchestra (Finska) 6. septebra u Svilajncu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.