Home»Muzika»Muzička šetnja kroz 42 godine sjajne karijere… Električni orgazam 10. septembra u Nišu

Muzička šetnja kroz 42 godine sjajne karijere… Električni orgazam 10. septembra u Nišu

5
Shares
Pinterest Google+
Arsenal 2022 Elektricni orgazam/Photo: AleX
Arsenal 2022 Elektricni orgazam/Photo: AleX

Svoj rokenrol put koji traje već 42 godine legendarna grupa Električni orgazam proslaviće 10. septembra koncertom u dvorištu Univerziteta u Nišu.

Ljubitelje ove muzike očekuje repertoar koji prolazi kroz sve decenije benda, a cena ulaznice je 1.300 dinara, a na dan koncerta 1.500 dinara.

Posle veoma uspešne festivalske sezone tokom koje su nastupali na najvećim binama regiona, Električni orgazam dolazi i u Niš.

Električni orgazam, Kombank dvorana/ Photo: AleX
Električni orgazam, Kombank dvorana/ Photo: AleX

Legendarni bend će u Nišu nastupiti u okviru velike turneje kojom proslavlja 42 godine postojanja, a niški koncert će biti jedan od retkih samostalnih koncerata Orgazma ovog leta, prava rokenrol poslastica za sve iskrene ljubitelje pravog rok zvuka – navode organizatori.

Ove godine se navršava i 40 godina od izlaska kultnog albuma “Lišće prekriva Lisabon”, pa će bend publiku iznenaditi i nekim pesmama sa tog albuma koje dugo nisu izvođene uživo. Koncert počinje u 21 sat.

Ulaznice su u prodaji u pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), Vintage Shop-u (Davidova 9), knjižarama Vulkan (Forum, Delta, Roda), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem linka: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3769-elektricni-orgazam-22

Ulaznice kupljene za koncert koji je 2020. godine trebalo da bude održan u Feedbacku, ali je odložen zbog pandemije, važiće za ovaj koncert bez prepravke.

Previous post

Zašto je Ford Crown Victoria automobil koji se najviše pojavljuje u filmovima?

Next post

Kratkim igranim filmom Suede najavili novi album ‘Autofiction’

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.