Home»Muzika»Kratkim igranim filmom Suede najavili novi album ‘Autofiction’

Kratkim igranim filmom Suede najavili novi album ‘Autofiction’

5
Shares
Pinterest Google+
Suede 2022/press promo
Suede 2022/press promo

Kratki igrani crno beli film “Autofiction” najava je novog istoimenog albuma britanske grupe Suede koji bi trebalo da bude objavljen 16. septembra ove godine. Novi, 16. album grupe Suede “Autofiction” objaviće diskografska kuća BMG. Poslednji studijski album “The Blue Hour” objavili su 2018. godine

U režiji i po scenariju Keti Lamber, u filmu glume Noa Granvil i Hana Hajton kao dvoje protagonista u ključnom emocionalnom raskršću i sadrži pesme Suede “She Still Leads Me On” i “15 Again”.

SUEDE SE DEVETIM ALBUMOM VRATILI NA “FABRIČKA PODEŠAVANJA”… PROVERITE KAKO DANAS ZVUČE

“Film istražuje složenost sećanja, percipiranu istinu, komunikaciju i teskobu u ljudskim odnosima. Teme u središtu Suedeovog novog albuma “Autofiction”, koji je, kao što njegov naslov sugeriša, jedan od najličnijih zapisa Breta Andersona do sada”, stoji u saoštenju za javnost vezanom za kratki igrani film “Autofiction”.

Scenaristkinja i rediteljka Keti Lamber dala je povodom promocije filma izjavu:

– “Autofiction” je o onom trenutku u vezi kada je presudno vreme. Trenutak kada si u određenim godinama i zauvek se osećaš neverovatno blizu. Kad nisi siguran jesi li s tom osobom, možeš li da nađeš drugu, ili je to ionako usrana društvena konstrukcija. Svidela nam se ideja o stvaranju filma koji se vrti oko noći u stvarnom vremenu i svirke – ali koji zapravo istražuje prošlost, sadašnjost i budućnost odjednom. Šta je zapravo zbrka osećanja? Zar nije to supa od sećanja u kojoj ionako stalno plivamo?

I KRATKO JE NEKAD DOVOLJNO DUGAČKO… OVO JE LISTA TOP 40 PESAMA KOJE SU STALE U 2 MINUTA ILI MANJE

Suede u septembru kreću na turneju po prodavnicama ploča u Velikoj Britaniji, koja je kompletno rasprodata. Posle toga u oktobru kreću na evropsku turneju koja je takođe velikim delom već rasprodata.

Pogledajte kratki igrani film “Autofiction”.

Previous post

Muzička šetnja kroz 42 godine sjajne karijere... Električni orgazam 10. septembra u Nišu

Next post

Istiniti događaj iz studija... Bonaster imaju novi singl "Ma ne, nee"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.