Home»Muzika»Još jedna “cigla” u zidu Dejvida Gilmura… samo ova vredi – 18 miliona dolara

Još jedna “cigla” u zidu Dejvida Gilmura… samo ova vredi – 18 miliona dolara

5
Shares
Pinterest Google+
David Gilmour's Live at Pompeii promo
David Gilmour’s Live at Pompeii promo

Posle sporova oko pretvaranja napuštenog kupatila iz 19. veka u privatan posed, engleski roker Dejvid Gilmor (76) navodno prodaje tu nekretninu u Istočnom Saseksu.

DEJVID GILMUR OTKRIO KOJA MU JE OMILJENA PESMA SVH VREMENA… ZA 100 GODINA NE BISTE POGODILI…

Stanovnici ovog kraja ušli su u sukob sa gitaristom sastava Pink Floyd koji je srušio istorijski značajnu građevinu tri godine posle kupovine 2015. Prvobitna namena bila joj je da omogući kupanje onima koji su bili suviše siromašni da bi imali svoje kupatilo.

Hej, Gilmore, ostavi naš kraj na miru”, napisala je jedna grupa aktivista u poruci postavljenoj na zgradu pre njenog demoliranja, preneo je Daily Mail. “Sve u svemu, to je samo još jedna izdaja svih nas, za tebe je to samo još jedna cigla u zidu”.

DEJVID GILMUR… ILI PRIČA O TOME KAKO SVAĐA NE MORA OBAVEZNO DA BUDE LOŠA STVAR

Gilmor je nastavio sa gradnjom na svom imanju u Istočnom Saseksu, ali sada – samo dve godine posle završetka – on i njegova 60-godišnja supruga Poli Sampson planiraju da prodaju kuću. Zdanju sa pet spavaćih soba i tri kupatila određena je cena od 18,1 miliona dolara.

“Kada se ujutru probudite, pogled je neverovatan – more i nebo nikada nisu isti”, rekli su Gilmor i Sampson u izjavi koju je preneo njihov agent za nekretnine. “Ogromna je prednost što ne postoji opterećen put i saobraćajna gužva između nas i mora”.

Previous post

Mančester očima ne veruje... Reper postavio reklamu preko kultnog murala Ijana Kertisa

Next post

Upravo je okrenuta nova stranica muzičke istorije... Reper pretekao Beatlese na večnoj Billboard listi

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.