Home»Muzika»Slučaj Harms, Zoonoza i Sounds of Freedom 17. avgusta na Zappa Barci

Slučaj Harms, Zoonoza i Sounds of Freedom 17. avgusta na Zappa Barci

6
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U sredu, 17. avgusta, na Zappa Barci nastupiće tri zanimljiva sastava, predvošena bendom Slučaj Harms koji je na letnjoj turneji po Srbiji.

Kao gosti na koncertu će nastupiti i Zoonoza kao i Sounds of Freedom by Bam Bam kolektiv koji će svojim nesvakidašnjim nastupom otvoriti ovaj događaj, a za provod posle svirke biće zadužen Dj Funkste (član benda Slučaj Harms).

Slučaj Harms/ Photo: Promo
Slučaj Harms/ Photo: Promo

Slučaj Harms je crossover bend iz Beograda nastao fuzijom dva naizgled nespojiva ali i najbuntovnija žanra – punka i reggaea.

Čvrst i energičan nastup, angažovani tekstovi i eskalirajuća atmosfera na nastupima su ono što izdvaja ovu mnogobrojnu skupinu od drugih.

Posle završetka snimanja debi albuma “Libertad o muerte!” bend Slučaj Harms je krenuo na svoju prvu letnju turneju po Srbiji na kojoj će posetiti više od desetak gradova i promovisati svoe debi izdanje čije je objavljivanje planirano za jesen ove godine.

Zoonoza mladi crossover bend iz Despotovca (Pomoravlje, Srbija) koji čine: Nemanja Radivojević – Prorok (vokal), Aleksandar Stojiljković – Plavac Junior (bas gitara), Nikola Stojiljković – Plavac Senior (bubnjevi) i Miloš Stojadinović – Melody (gitara).

Debitantski album pod nazivom “Sloboda dolazi“ objavili su 2021. godine u produkciji Wolf Studio Sprduction.

Sounds of Freedom by BamBam Kolektiv/ Photo: Promo
Sounds of Freedom by BamBam Kolektiv/ Photo: Promo

BamBam Kolektiv je nastao 2019. godine kao potreba da se umetnici iz raznih branši, a pre svega Umetnici  Života, ujedine u jedno pleme najstarijim poznatim načinom – bubnjanjem!

Pleme danas broji hiljadu članova koje krasi divlja plemenska energija pradavnih vremena kada su Ritam i Čovek bili Jedno, a Zvuk jedini poznat način utapanja u kolektivnu nadsvest.

Ovoga puta će bubnjanje BamBama podgrevati nastup grupe Sounds of Freedom, koja je nastala kao prirodni nastavak projekta iz 2008. godine – višednevne radionice izrade primitivnih muzičkih instrumenata i sviranja na njima.

Početak svirke je u 20:00 časova, a cena ulaznice iznosi 500 dinara (može da se kupiti smo na ulazu na  dan koncerta).

Previous post

Preminuo kultni reditelj Volfgang Petersen

Next post

Remasterizovana verzija "Avatara" od 22. septembra u bioskopima širom Srbije

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.