Home»Muzika»Pesme, priče i rokenrol sa grupom Rebel Star u Beogradu, Bečeju, Zagrebu…

Pesme, priče i rokenrol sa grupom Rebel Star u Beogradu, Bečeju, Zagrebu…

5
Shares
Pinterest Google+
Rebel Star/ Photo: Promo
Rebel Star/ Photo: Promo

Posle kratke letnje koncertne pauze grupa Rebel Star vraća se na regionalne pozornice i najavljuje nastupe u Beogradu i Bečeju, Kninu, Šibeniku i Zagrebu.

Milan Glavaški svoj novi bend koncertno je predstavio u martu u Novom Sadu, Beogradu i Zagrebu, a u grad u kojem su nastale “Puste navike” vraća se u petak 9. septembra i to pored reke, u Kulturni centar Grad.

Rebel Star su uz Milana (vokal i gitara) i Zvonka Obajdin (klavijature i vokal), Danijel Rodik (gitara), Ernest Džananović (bubanj), Goran Ritoša (bas) i Željko Markuš (gitara).

Rebel Star/ Photo: Promo
Rebel Star/ Photo: Promo

– Jesenji turnus koncerata benda Rebel Star obeležiće pesme i priče, audio i vizuelni doživljaj koji će biti manje formalan od tipičnog rok koncerta. Pričaćemo o pesmama, o tome kako su nastale i šta ih je inspirisalo. Sviraćemo na svakom koncertu drugu set listu jer je bend spremio puno pesama sa svih šest albuma uz par novih pesama. Menjaćemo instrumente i na istom koncertu publika će čuti bogatu produkciju, od indie buke do vrlo intimnog alt kantri akustičnog zvuka. Sviraćemo i pesme koje nikada nisu izvedene uživo uz poštovanje onoga što publika standardno želi da čuje. Uložićemo maksimum da publici i bendu svaki koncert bude novi doživljaj – najavljuje Milan Glavaški.

Ulaznice za koncert u KC Grad u pretprodaji su po ceni od 1000 dinara, a na dan koncerta cena će biti 1200 dinara.

Pored koncerta u Kulturnom centru Grad, dan kasnije Rebel Star nastupiće u Bečeju, a za oktobar bend najavljuje koncerte u Kninu (7. oktobar), Šibeniku (8. oktobar) i Zagrebu (27. oktobar).

Previous post

Poznata satnica 55. Zaječarske gitarijade

Next post

Muzička vizija Balkana ... Satori, Marko Louis, Dejan Petrović Big Band i Esma’s Band 2. septembra na Ušću

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.