Home»Muzika»Golub najavljuje pravu pank-rok feštu uz Gobline 21. avgusta u Banovini

Golub najavljuje pravu pank-rok feštu uz Gobline 21. avgusta u Banovini

5
Shares
Pinterest Google+
Arsenal fest 2. jul 2022 - Goblini/Photo: AleX
Arsenal fest 2. jul 2022 – Goblini/Photo: AleX

Posle sjajnog koncerta na Beogradskom sajmu, turneja “Istinite priče” kojom Goblini proslavljaju 30 godina postojanja, stiže 21. avgusta i u nišku Banovinu.

– Izuzetno nam je drago da se vratimo u Banovinu, niški hram rokenrola. Budući da dugo nismo svirali u tom prostoru, za koji nas vezuju lepa sećanja, te i da slavimo 30 godina postojanja benda, siguran sam da će biti veselo, koncert pun dobre energije i vredan pamćenja. Publika može očekivati presek karijere od 1994. do danas, a sviraćemo i neke pesme sa novog albuma koje nismo svirali prošli put. Dakle, spremite se za pravu pank-rok feštu! Jedva čekam da vas vidim sve! – poručio je Branko Golubović Golub pozivajući fanove na niški koncert.

Moto Fest 2022 - Goblini/Photo: AleX
Moto Fest 2022 – Goblini/Photo: AleX

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu, a tokom devedesetih su se pozicionirali kao jedan od najvažnijih pank-rok bendova u regionu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. U karijeri su objavili šest studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

Bend koji svojom sirovom energijom ”melje” sve pred sobom, još jednom će nišku publiku podsetiti na svoje najbolje istinite priče, kao što su “Anja”, “Magnovenje”, “Ima nas”, “Daleki put”, “Jagode”, ”Cipjonka”, ”Voz”, “Ne trebam nikome”, “Mirno more” i druge, i po ko zna koji put dokazati da je pank na ovim prostorima i te kako živ.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1300 dinara mogu se kupiti u pivnici Nemir (Učitelj Tasina 17), Vintage Shopu (Davidova 9), knjižarama Vulkan (Forum, Delta, Roda), na svim prodajnim mestima GigsTixa. Cena ulaznice na dan koncerta iznosiće 1500 dinara.

Previous post

"Tamo gde rakovi pevaju” stiže u bioskope 18. avgusta... Do tada pogledajte najnoviji trejler

Next post

Nikola Đuričko u podkastu Berta Krajšera: Dve važne uloge sam izgubio zbog toga što živim u Srbiji... a onda sam pukao i rešio da odem

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.