Home»Muzika»Homeland»Poslušajte novi “Rooftop Session” novosadskog benda See it my way

Poslušajte novi “Rooftop Session” novosadskog benda See it my way

5
Shares
Pinterest Google+
See It My Way/ Photo: Promo
See It My Way/ Photo: Promo

Akustični emo revival/pop punk bend See it my way iz Novog Sada objavio je novi “Rooftop Session” na kojem su predstavili dve 2 autorske pesme i jednu obradu.

– Već par godina unazad samostalno snimamo videe i spotove za naš YouTube kanal tako da smo vrlo lako došli na ideju da i ovog puta održimo tu tradiciju  – prošle su sigurno četiri godine od poslednjeg “rooftop session” snimka, a ovim putem smo kroz druženje i tu neku “feel good” letnju atmosferu želeli da prikažemo gledaocima kako see it my way zvuči sa našim novim klavijaturistom Mladenom Nikolićem. Rezultat širenja zvuka se, po meni najbolje može čuti baš kroz ove tri numere: “dirt.” je doživela reinkarnaciju sa skroz novim aranžmanom, “Firestarter” možda i najlepše prikazuje sadašnju punoću u zvuku sa dodatnom klavijaturom i pozadinskim vokalima, a između dve autorske se našla i nešto laganija obrada za pesmu “Helena” od benda My Chemical Romance. Live EP sessiona ćete uskoro moći preuzeti i u audio formatu na našem bandcamp profilu – kazao je Mihajlo Zorić. član benda See it my way.

Za one koji ne znaju, See it my way je akustični emo revival/pop punk bend iz Novog Sadaš koji od početka 2015. godine čine Dušan Đukić i Mihajlo Zorić.

Do sada su objavili EP pod nazivom “111” sa 6 pesama uz gomilu singlova na njihovom YouTube kanalu. Dvojcu se od nedavno u sastav priključio i njihov kolega iz benda Latebloom, Mladen Nikolić na poziciji klavijaturiste radi još dinamičnijeg, učestalijeg i pre svega “punijeg“ zvuka.

Previous post

FBI konačno završio istragu… Alek Boldvin jeste povukao obarač pištolja i ubio snimateljku

Next post

Posle napada na Ruždija, pretnja stigla autorki Harija Potera: Ti si sledeća...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.