Home»Film»Šarliz Teron hoće da snima gej verziju filma “Umri muški”: Dajte mi tu ulogu, gde potpišem?

Šarliz Teron hoće da snima gej verziju filma “Umri muški”: Dajte mi tu ulogu, gde potpišem?

4
Shares
Pinterest Google+
Šarliz Teron u filmu The Old Guard. promo
Šarliz Teron u filmu The Old Guard. promo

Južnoafrička glumica Šarliz Teron (47) razveselila je jednog obožavatelja, ali i mnoge druge, kada mu je na njegov tvit odgovorila da joj se sviđa njegov predlog za njen potencijalni novi film.

Naime, kada je još prošle godine jedan tviteraš izneo ležeran predlog na Twitteru, verovatno nije očekivao oduševljenje koje će pokrenuti.

“Lezbijski božićni filmovi su okej i dobri, ali ono što stvarno želim da vidim je ‘Umri muški’ u čijoj verziji Šarliz Teron divlja kako bi spasla svoju ženu”, napisao je na Twitteru njen obožavalac.

“Gde da potpišem?”, odgovorila mu je Šarliz Teron.

ŠARLIZ TERON: DEPECHE MODE SU SOUNDTRACK MOG ŽIVOTA, NJIHOVA MUZIKA JE U SLAVU AUTSAJDERA

U velikom intervjuu za strane medije Šarliz Teron je sada potvrdila da je to sjajna ideja, te kazala kako je spremna da prihvati takvu ulogu te da joj samo nedostaje studio koji bi bio voljan da snimi taj film.

– Da, bih, zato sam i odgovorila odmah na Twitteru, jer sam jednostavno mislila tada, a i sada, da je to sjajno. Pomislila sam – ova osoba mora da počne da predlaže stvari. To je odlična ideja. A činjenica da bi bile dve žene, odmah sam pomislila ‘Da, potpiši me za to’ – priznala je Šarliz Teron.

ATOMSKA PLAVUŠA ŠERLIZ TERON: HOLIVUD JE INDUSTRIJA IZ PEĆINSKOG DOBA

Glumica je u akcionim hitovima “The Old Guard”, “Atomska plavuša” i “Mad Max: Fury Road” pokazala izuzetan talenat u brojnim žestokim scenama. Može se očekivati da bi se odlično snašla u ženskoj verziji kultnog Džona Maklejna. Za sada nema konkretnih dogovora o nekom sličnom filmu.

U međuvremenu, dok radi na drugim projektima i čeka da neko napiše lezbijski ‘Umri muški’, Šarliz Teron je promenila imidž i obojila svoju prepoznatljivu plavu kosu u crno. Imidž je navodno promenila zbog uloge u filmu “Old Guard 2”.

Previous post

Pametnjakovići sad menjaju i istoriju... U novoj predstavi Jovanka Orleanka će biti prikazana kao rodno neutralni lik

Next post

"Nikad mainstream“... Grupa Gift predstavila novi video singl

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.