Home»Life Story»Noć kada je plakalo Valjevo… Neverne bebe se na “Tešnjarskim večerima” oprostile od svog prijatelja Igora Starovića

Noć kada je plakalo Valjevo… Neverne bebe se na “Tešnjarskim večerima” oprostile od svog prijatelja Igora Starovića

3
Shares
Pinterest Google+
Neverne bebe/Photo: AleX
Neverne bebe/Photo: AleX

“Kurva sudbina!”. Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kome su stotine mobilnih telefona, ruku i suza bili emotivni dekor za poslednju pesmu na spektakularnom koncertu Nevernih beba u Valjevu u okviru ovogodišnjih Tešnjarskih večeri.

Neverne bebe, privatna arhiva
Neverne bebe, privatna arhiva

Naime, članovi benda čiji su osnivači Valjevci, braća Milan i Vlajko Đurđević, posvetili su baš na tom mestu, simbolično, “Tužnu pesmu”, jedan od najvećih hitova grupe, prerano preminulom Igoru Staroviću. Sa njima je popularni pevač proveo gotovo ceo život kao prijatelj, a pevao od dečačkih dana u zajedničkim bendovima Meteori i Nova zemlja.

Neverne bebe, privatna arhiva
Neverne bebe, privatna arhiva

– Neka mu je večna slava za sve ono što je otpevao u životu, i hvala za svaki korak kojim je prošao ovim gradom – emotivno se Đurđević oprostio od Starovića, uz priliku da to učini na velikoj bini u gradu odakle su potekli, zajedno sa Valjevcima i Valjevkama. Evo kako je to izgledalo:

Neverne Bebe pevaju u znak sećanja na Igora Staroviča

Posted by Headliner.rs on Saturday, 13 August 2022

Neverne bebe nastavljaju veliku letnju turneju “Lepši su dani kad smo zajedno” velikim koncertom u Užicu, u nedelju, 14. avgusta, a zatim slede spektakli u 20. Kotoru (Bokeljska noć) i 21. u Despotovcu, na manifestaciji “Dani srpskoga duhovnog preobraženja”.

Previous post

"Soldier On!"... Strahote rata u novom singlu Megadetha

Next post

Basista Peppersa otkrio zbog čega ne voli da se fotka s fanovima: To mi liči na transakciju...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.