Home»Film»Pojavila se prva fotka Džonija Depa kao kralja Luja XV u filmu “Jeanne du Barry”

Pojavila se prva fotka Džonija Depa kao kralja Luja XV u filmu “Jeanne du Barry”

4
Shares
Pinterest Google+
Džoni Dep/Photo: YouTube printscreen
Džoni Dep/Photo: YouTube printscreen

Objavljena je prva fotografija Džonija Depa kao kontroverznog kralja Luja XV iz predstojeće istorijske ljubavne drame “Jeanne du Barry”. Režirala ga je francuska rediteljka Majven, koja ujedno i glumi naslovnu ulogu, a film prati život Žan Dubari, poslednje kraljevske ljubavnice kralja Luja XV. koja se penjala društvenom hijerarhijom od svojih korena iz radničke klase da bi postala kraljeva ljubavnica.

DŽONI DEP TUKAO KOLEGU NA SNIMANJU FILMA, PA SE NAGODIO DA NE MORA NA SUD…

Uz Depa i Majven, glumačku postavu čine Benjamin Lavernje, Pjer Rišar, Melvil Pupo, Noemi Lvovskyi Paskal Gregori i India Hair. Snimanje je počelo krajem jula u Parizu i regiji Île-de-France, pošto se Depovo suđenje za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd završilo u julu, javlja Deadline.

Džoni Dep u filmu Jeanne du Barry, promo
Džoni Dep u filmu Jeanne du Barry, promo

Na tom suđenju Depu je dodeljeno 10 miliona dolara odštete i 5 miliona dolara kazn. Hard je dobila 2 milijuna dolara za protivtužbu protiv Depa.

OTPEČAĆENI SUDSKI DOKUMENTI U SLUČAJU AMBER HERD VS. DŽONI DEP, GLUMICA JE UDARALA BAŠ NISKO…

Ovo je Depova prva velika glumačka uloga od “Minamate” iz 2020. gde je glumio ratnog fotografa Eugena Smita. Dep je pre toga bio prisiljen da napusti spin-off franšizu Harija Potera, “Fantastic Beasts”, pošto je izgubio postupak za klevetu protiv novina The Sun, koje su ga opisale kao “čoveka koji tuče žene”.

PARA NA PARU… SLIKAR DŽONI DEP PRODAO KOLEKCIJU PORTRETA ZA 3 MILIONA FUNTI

Glumac je nedavno zaradio više od 3 miliona funti pošto je prodao svoju debitantsku kolekciju slika, koja je sadržavala portrete slavnih kao što su Kit Ričards, Bob Dilan, Elizabet Tejlor i Al Paćino.

“Jeanne du Barry” trebalo bi da bude objavljen na Netflix France posle prikazivanja u bioskopima, a datum izlaska još nije objavljen.

Previous post

Sećate se blama koji je bivši muž priredio Oliviji Vajld na Cinema Conu... sada mu je vratila, s kamatom

Next post

Objavljena lista 50 najuticajnijih umetnika u poslednjih 50 godina... Na vrhu je - Dejvid Bouvi

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.