Home»Fun»Cars & Bikes»Bila bi to moćna fora… Luis Hamilton trebalo je da glumi pilota u filmu “Top Gun: Maverick”

Bila bi to moćna fora… Luis Hamilton trebalo je da glumi pilota u filmu “Top Gun: Maverick”

4
Shares
Pinterest Google+
Lusi Hamilton/Photo: YouTube screenshot
Lusi Hamilton/Photo: YouTube screenshot

Luis Hamilton, jedan od najboljih svetskih vozača Formule 1 i sedmoostruki prvak, trebalo je da glumi u filmu “Top Gun: Maverick”.

Kako je rekao za magazin Vanity Fair, on je trebalo da bude jedan od pilota u filmu ali je ipak morao da odbije tu ulogu. Naime, Hamilton je veliki fan originalnog filma “Top Gun” iz 1986. godine, a pritom i prijatelj Toma Kruza, pa je bio oduševljen kada je čuo da će se snimati nastavak filma.

– Kada sam čuo da drugi deo dolazi, pomislio sam ‘Moj Bože, moram da ga pitam’ – izjavio je Hamilton koji je rekao Kruzu: “Nije me briga koja bi to uloga bila. Spreman sam da glumim čistača, čistiću nešto u pozadini”.

KAKAV JE TO LIK BIO… DEJVID BOUVI PRE SMRTI POSLAO LUISU HAMILTONU DVE GITARE BEZ IKAKVOG OBJAŠNJENJA

Tom Kruz se složio s njim i rekao Hamiltonu da će glumiti jednog od pilota. Međutim, došlo je do problema jer se snimanje filma poklapalo sa završetkom sezone Formule 1, a Hamilton je perfekcionista koji nije mogao malo da vozi Formulu 1 a malo da snima film. Konačno, morao je da odbije ulogu. Reći to Tomu Kruzu i redatelju Džozefu Kosinskom bio je za Hamiltona “najgori poziv koji je ikada obavio”, izjavio je za Vanity Fair.

Hamilton će ipak imati priliku da radi s Kosinskim jer je jedan od producenata sledećeg rediteljevog filma koji će se baviti Formulom 1 i u kojem glavnu ulogu ima Bred Pit. Pit u tom filmu, koji za sada nema naslov, glumi vozača koji se vraća iz penzije kako bi se takmičio zajedno s novim vozačem u Formuli 1 protiv najbržih vozača današnjice. Film će biti prikazan na streaming platformi Apple+. To je bio povod za druženje Hamiltona i Pita, koji su obišli fabrike Formule 1 u Velikoj Britaniji gde nastaje Mercedes.

SAD JE IZVESNO… BRED PIT I LUIS HAMILTON DEFINITIVNO SNIMAJU FILM O FORMULI 1, A REŽISERA SU “UKRALI” IZ “TOP GUNA”

Kruz I Hamilton su već dugo vremena dobri prijatelji. U julu je Kruz proslavio 60. rođendan na britanskoj trci Formule 1 gde je navijao za Hamiltona.

– On je moj jako dobar prijatelj – izjavio je tada Kruz za Sky Sports. Nešto kasnije, Hamilton je rekao da je Kruz jedna od najdivnijih osoba koju je ikada sreo.

U međuvremenu, film “Top Gun: Maverick” nastavlja da zarađuje milione na bisokopskim blagajnama, a do sada je zaradio više od 1,35 milijardi dolara.

Previous post

Beti Đorđević uručena nagrada za životno delo Nišvila

Next post

Kralj je pao, živeo novi kralj... Disney Plus je upravo prestigao Netflix po broju pretplatnika

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.