Home»Muzika»YU Grupa i regionalna rok reprezentacija 10. septembra na Tašmajdanu

YU Grupa i regionalna rok reprezentacija 10. septembra na Tašmajdanu

5
Shares
Pinterest Google+
YU grupa/ Photo: Promo
YU grupa/ Photo: Promo

YU Grupi će se povodom velikog jubileja, proslave više od 50 godina duge karijere 10. septembra na stadionu Tašmajdan, pridružiti 12 kolega iz čitavog regiona.

Potvrđeni su sledeći gosti: Tihomir Pop Asanović, Momčilo Bajagić Bajaga, Janez Bončina Benč, Dejan Cukić, Nikola Čuturilo Čutura, Bora Đorđević, Zvonimir Đukić Đule, Bruno Langer, Sead Lipovača Zele, Saša Lokner, Dado Topić i Vlatko Stefanovski.

– Drago nam je i puno nam je srce što ćemo okupiti na jednom mestu toliko dragih prijatelja, sa kojima ćemo zajedno svirati i prisetiti se mnogobrojnih avantura. Sigurni smo da će i publika uživati zajedno sa nama. Vidimo se 10. septembra na Tašmajdanu – poručili su Jelići.

Yu grupa/ Photo:AleX
Yu grupa/ Photo:AleX

Muzičko putovanje povodom velikog jubileja YU GRUPE, upotpuniće njihove kolege sa kojima su se svih ovih decenija družili po mnogobrojnim koncertima, turnejama, delili bine i stvarali regionalnu rokenrol istoriju.

– YU grupu pratim od mojih gimnazijskih dana. Išao sam na njihove koncerte u Univerzalnoj sali u Skoplju, i uživao u njihovom jednostavnom, ali autentičnom rock izrazu… Braća Jelić su ikone YU- rocka. Njihovo trajanje je za svako poštovanje. Još uvek se nismo dogovorili šta ćemo svirati, ali ponudu da budem deo spektakla sam prihvatio bez razmišljanja. Vidimo se uskoro u Beogradu – izjavio je Vlatko Stefanovski.

Ovaj koncert je prilika da se evociraju uspomene i da se svi prisetimo mnogih nezaboravnih hitova. Za sve posetioce biće to jedinstvena prilika da na jednom mestu vide i uživaju u muzičkim bravurama mnogobrojnih muzičkih legendi.

Previous post

Džejson Momoa priznao da se kaje zbog jednog filma koji je snimio: Bila je dobra ideja, a ispala je gomila g...na

Next post

Klinci masovno "kenseluju" Metallicu... Tiktokeri Hetfilda i ekipu optužuju za nacizam i rasizam

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.