Home»Film»Džejson Momoa priznao da se kaje zbog jednog filma koji je snimio: Bila je dobra ideja, a ispala je gomila g…na

Džejson Momoa priznao da se kaje zbog jednog filma koji je snimio: Bila je dobra ideja, a ispala je gomila g…na

6
Shares
Pinterest Google+
Aquaman/ Photo: imdb.com
Aquaman/ Photo: imdb.com

Glumac koji igra u predstojećim akcionim blokbasterima kao što su “Akvamen i izgubljeno kraljevstvo” i desetom nastavku serijala “Brzi i žestoki”, priznao je britanskom magazinu GQ da neki projekat može biti prijatan za snimanje, ali na kraju ne bude dobro urađen jer stvari nisu funkcionisale tokom postprodukcije.

– Bio sam deo mnogih stvari koje su stvarno bile loše i filmova u kojima ništa nije bilo u mojim rukama, pod mojom kontrolom – rekao je Momoa i dodao da je “Konan varvarin” iz 2011. godine bio jedan od njih.

DŽEJSON MOMOA IMAO SAOBRAĆAJKU, BAJKER SEKAO KRIVINU, PA SE ZAKUCAO U NJEGOV OLDSMOBIL

– “Konan varvarin” je bio jedno od najboljih iskustava, ali je pretvoren u veliku hrpu g***na – izjavio je 43-godišnji Momoa.

Momoa nije ulazio u detalje i otkrio šta mu je konkretno smetalo kod njegove verzije “Konana varvarina”, ali ne iznenađuje što se tako oseća. Film je, za razliku od verzija iz osamdesetih sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi, podbacio na bioskopskim blagajnama i poprilično je loše ocenjen na filmskim stranicama širom interneta.

DŽEJSON MOMOA PREKRŠIO PRAVILA U VATIKANU, SAD SE KAJE I IZVINJAVA…

Prilikom izlaska filma, kritičar Hollywood Reportera, Kirk Hanikat, napisao je da “film nema nikakvu svrhu osim nasumičnog prskanja krvi, primitivnog divljaštva i S&M erotike”.

– Film je zatupljujući i glup, a glavni junak se ne razlikuje od negativaca – napisao je Hanikat u recenziji.

Previous post

55. Zaječarska gitarijada od 25. do 27. avgusta na Kraljevici

Next post

YU Grupa i regionalna rok reprezentacija 10. septembra na Tašmajdanu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.