Home»Muzika»Pogreši čovek, ali ipak… Amazon Prime reklamira dokumentarac o grupi Mötley Crüe sa fotkom benda – Steel Panther

Pogreši čovek, ali ipak… Amazon Prime reklamira dokumentarac o grupi Mötley Crüe sa fotkom benda – Steel Panther

3
Shares
Pinterest Google+
Motley Crue/Photo: Paul Brown press promo
Motley Crue/Photo: Paul Brown press promo

Amazon Prime na svojoj streaming stranici reklamira dokumentarni film “Rock ‘n Roll Icon: Motley Crue” fotografijom benda Steel Panther, što je obnovilo stare sukobe.

Jedni su legende hair metal scene 1980-ih iz Los Anđelesa, drugi su moderna hair metal parodija, a na Amazon Primeu su uspeli da pobrkaju i periode i bendove.

TOMI LI ZAMENJEN USRED KONCERTA MOTLEY CRUE… “LUDAK” POKUŠAO DA SVIRA SA SLOMLJENIM REBRIMA

Fotografiju grupe Steel Panther, koju je Amazon Prime stavio na dokumentarni film “Rock ‘n Roll Icon: Motley Crue” u svojoj streaming ponudi, primetila je jedna korisnica i to objavila na društvenim mrežama komentarišući uz smeh: “Neko bi trebalo da im kaže…”

Frontmen Steel Panthera Majkl Star odmah se našalio o netačnoj fotografiji na Twitteru napisavši: “Samo da bude jasno, taj novi dokumentarac o nama na @PrimeVideo potpuno je neautorizovan i pun neistina. Nisu ni razgovarali s nama”.

MÖTLEY CRÜE PRODALI SVOJ KATALOG BMG-U ZA 150 MILIONA DOLARA

Za one koji misle da između dva benda vlada uzajamno poštovanje treba reći da je situacija upravo suprotna. Oni su u svađi. Napetosti između Mötley Crüea i Steel Panthera verovatno datira još od britanske turneje 2011. na kojoj su nastupali Mötley Crüe, Def Leppard i Steel Panther.

U intervjuu iz 2017. bubnjar Steel Panthera Stiks Zadinia rekao je da Tomi Li i Niki Siks, posebno, nisu bili obožavaoci njihovog parodijskog performansa i dodao:

– Mislim da su mislili da se zapravo sprdamo direktno na njihov račun. I to samo mogu da pripišem njihovom egu koji je prevelik jer ništa što radimo nema direktne veze s njima.

Stvar je otišla još dalje pre nekoliko godina kada se Majkl Star u intervjuu za Little Punk People 2019. našalio na pitanje: “Koga bi od muzičara vratio iz mrtvih da može?”. Rekao je da bi vratio Vinsa Nila (pevača Mötley Crüe). Na to je dobio odgovor da je Nil još uvek živ, na šta je odgovorio: “Vratio bih Vinsa Nila iz tog vremena jer je ovaj današnji tip mrtav”.

Komentar je očigledno razljutio Siksa, koji je uzvratio na Twitteru: “Pevač iz Steal [sic] Panther može da odjebe… Želi li da bude bend koji će ugasiti @thevinceneila?”

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

KKN uskoro objavljuju "Beton" i na vinilu

Next post

Poslednji snimak Merilin Monro, nastao samo nekoliko dana pred smrt... Kažu da joj se u očima videla mraćna senka...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *