Home»Muzika»Madona nije više “Material Girl”, nego… “Material Gvorrllllllll!”

Madona nije više “Material Girl”, nego… “Material Gvorrllllllll!”

3
Shares
Pinterest Google+
Madonna x Saucy Santana single cover
Madonna x Saucy Santana single cover

Neprikosnovena pop zvezda dvadesetog i dvadeset prvog veka – Madona, upravo je objavila singl “Material Gvorrllllllll!” zajedno sa jednim od najtraženijih ekstravagantnih repera današnjice Saucy Santanom. Singl je inspirisan jednim od velikih Madoninih hitova “Material Girl”, iz 1984. godine.

Singl je objavljen neposredno pred izlazak kompilacije “Finally Enough Love: 50 Number Ones”. Na ovom izuzetno zahtevnom poduhvatu u muzičkom izdavaštvu, nalazi se pedeset remiksa koji su dospeli na vrh Billboardove klupske liste a Madona je jedini artist kome je to pošlo za rukom. Selekciju pesma za potrebe ove kompilacije je sastavljala lično.

PRETERALA… MADONA POZIRALA GOLA KAO MRTVA MERILIN MONRO

Verzija sa šesnaest pesama je od kraja juna dostupna na striming servisima a 19. avgusta kompilacija će biti objavljena u celosti i kao fizičko izdanje (CD i LP). Objavljivanje albuma “Finally Enough Love: 50 Number Ones” označava početak realizacije planova koji podrazumevaju najširi mogući presek muzičkog stvaralaštva tokom jedne od najživopisnijih pop karijera ikada. Projekat su partnerski osmislili Madona i timovi Warner Music grupe.

Singl “Material Gvorrllllllll!” Madona x Saucy Santana je dostupan na svim striming servisima a zvaničan video spot za pomenutu pesmu biće objavljen u ponedeljak 8. avgusta.

Previous post

The Pixies pred koncert na Tašu: Svet je sumoran, ali moramo da nađemo vreme za sitna zadovoljstva

Next post

Laibach predstavlja svoju prvu simfoniju, inspirisanu čovekom koji je osnovao sektu Asasini

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *