Home»TV»Zvezda hit serije priznala: Mislili smo da “Stranger Things” biti potpuna propast…

Zvezda hit serije priznala: Mislili smo da “Stranger Things” biti potpuna propast…

3
Shares
Pinterest Google+
Dejvid Harbur, Stranger Things/Photo: Netflix
Dejvid Harbur, Stranger Things/Photo: Netflix

Serija “Stranger Things” jedan je od najvećih uspeha streaming platforme Netflix, upravo je prikazana četvrta sezona koja je gledana više od milijardu sati.

Tu čarobnu granicu od milijardu sati prešla je pre toga samo serija “The Squid Game”. Međutim, kada je ta serija počela da se snima, niko nije očekivao da će biti toliki hit. Naprotiv, prema onome što je rekao Dejvid Harbur, jedan od glavnih glumaca iz serije “Stranger Things”, očekivalo se da će serija propasti posle prve sezone.

– Sećam se da smo snimali prvu sezonu u Atlanti. Usred snimanja, negde oko četvrte epizode, došla mi je osoba zadužena za izgled moje frizure i rekla ’Ovo neće funkcionisati’ – izjavio je Harbur gostujući i BBC emisiji “The One Show”.

NIKOLA ĐURIČKO POSLE POHVALA ZA ULOGU U “STRANGER THINGS”: MNOGO MI ZNAČI PODRŠKA VINONE RAJDER I STIVENA KINGA…

– Kada smo završili snimanje prve sezone, mislio sam da neće biti druge sezone. Mislio sam da ćemo biti prva Netflixova serija koja neće doživeti drugu sezonu. Mislili smo da niko neće gledati seriju, da će biti propast.

Uskoro će se snimati peta i ujedno posljednja sezona serije “Stranger Things”. Kako je završetak četvrte sezone potpuno otvoren, početak pete sezone biće euforičan, najavljuju braća Dafer, autori serije.

Previous post

Riblja čorba na prvom mestu na Top-listi prodaje albuma u Hrvatskoj

Next post

Monday Blues #78… Cotton Pickers 8. avgusta na Platou Milana Mladenovića

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.