Home»Muzika»Riblja čorba na prvom mestu na Top-listi prodaje albuma u Hrvatskoj

Riblja čorba na prvom mestu na Top-listi prodaje albuma u Hrvatskoj

3
Shares
Pinterest Google+
Riblja čorba, Priča 2022/ Photo: AleX
Riblja čorba, Priča 2022/ Photo: AleX

Album “Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju” (Croatia Records) grupe Riblja čorba novi je broj jedan na Top-listi prodaje albuma. Time je postao 19. album koji je tokom 2022. godine došao na vodeću poziciju prodaje albuma u Hrvatskoj.

KOLUMNA HRVATSKOG KRITIČARA UZBURKALA DUHOVE: “USAMLJENI RATNIK” BORA ĐORĐEVIĆ JE BIO PUNO BOLJI PESNIK OD KOMPROMISNOG BALAŠEVIĆA

Posle tri nedelje provedene na vodećoj poziciji, grupa Haustor s reizdanjem svog izdanja “Treći svijet” (Croatia Records) spustio se na broj dva, dok je za jednu poziciju niže (s drugog na treće mesto) pao “Odbrana i poslednji dani” (Croatia Records) sastava Idoli. Velikim skokom od 24 mesta na četvrtu poziciju došla je grupa Buđenje sa šestim studijskim izdanjem “Brudet”, a na broju pet našla se kompilacija “Pop Festival Ljubljana ’72 – Boom”.

MISTIČNA VEZA ALKOHOLA I KREATIVNOSTI… DA LI SE NAJBOLJE PESME I PRIČE KRIJU NA DNU BOCE – I ZAŠTO NE?

Nedeljna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internet prodavnica diskografskih kuća. Ovonedeljna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovu rezultata u nedelji od 18. jula do 24 jula.

Previous post

Kit Ričards progovorio o zatvorskom iskustvu: U suštini, zatvori su sjajni... kad izađeš

Next post

Zvezda hit serije priznala: Mislili smo da "Stranger Things" biti potpuna propast...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.