Home»Muzika»Monday Blues #78… Cotton Pickers 8. avgusta na Platou Milana Mladenovića

Monday Blues #78… Cotton Pickers 8. avgusta na Platou Milana Mladenovića

4
Shares
Pinterest Google+
Cotton Pickers/ Photo: AleX
Cotton Pickers/ Photo: AleX

Monday Blues, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda, prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine.

Tokom desetina koncerata u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači.

Ovog ponedeljka, 8. avgusta od 20:00 časova na Platou Milana Mladenovića nastupiće popularni domaći bluz-rok bend Cotton Pickers.

Photo: Promo
Photo: Promo

Pored numera sa njihovog uspešnog prvenca “Slaughterhouse Blues”, publika će moći da čuje i nekoliko novih pesmama, koje će se naći na drugom autorskom albumu, a koji bi trebalo da bude objavljen do kraja godine.

Cotton Pickers pripada grupi koncertno veoma aktivnih bluz rok sastava. Mnogobrojni samostalni i nastupi na festivalima u Srbiji i inostranstvu bili su odlična prilika da bend stekne i opravda reputaciju vrhunskog koncertnog benda.

Prvo mesto na 45. Zaječarskoj gitarijadi osvojili su 2011. godine, a 2012. su objavili debi album sa deset numera po imenu “Slaughterhouse Blues“ (Long Play Records).

Odmah posle objavljivanja albuma, Cotton Pickers su dobili i značajnu nagradu Radio Beograda i Radio Beograda 202 za najbolji debitanski debitantski album 2012. po glasovima slušalaca Radija Beograda 202.

Previous post

Zvezda hit serije priznala: Mislili smo da "Stranger Things" biti potpuna propast...

Next post

Ekoslavija Warm up 6. avgusta u klubu Mladost

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.