Kit Ričards progovorio o zatvorskom iskustvu: U suštini, zatvori su sjajni… kad izađeš

0
144
Oglasi
Kit Ričards/Photo: YouTube printscreen
Kit Ričards/Photo: YouTube printscreen

Gitarista grupe The Rolling Stones Kit Ričards rekao je da se “nada” da će bend imati snimljen novi materijal do kraja godine.

Muzičar je u razgovoru sa Metom Vilkinsonom u pokastu “The Rolling Stones: 60th Anniversary Special” naveo da ne zna kada će to tačno desiti i da nije siguran da li će nove pesme biti dostupne na platformama za striming.

KO O ČEMU, KIT RIČARDS O DROGAMA: NE BIH TO PREPORUČIO NIKOME, ALI JA SAM IZUZETAK…

Ričards se takođe prisetio perioda kada je bio u zatvoru Vormvud Skrabs u Engleskoj, opisujući svoje vreme u tamo kao “čudno iskustvo”.

– Moraš da bdeš tamo da bi znao kako je. Mislim, bio sam u nekoliko drugih zatvora tokom godina, i u suštini svi su sjajni kada izađeš – rekao je Kit.

“LIFE GURU” KIT RIČARDS: ŽIVOT JE ISUVIŠE ZANIMLJIV DA BI UMRLI…

Ričards je ranije potvrdio da će novi bubnjar grupe The Rolling Stones Stiv Džordan biti “pri ruci” da pomogne bendu da završi svoj novi album. Džordan je počeo da svira bubnjeve za Stonse nakon smrti njihovog dugogodišnjeg bubnjara Čarlija Votsa u avgustu prošle godine.

– Bio sam u fazonu:”Oh, ne mogu ovo bez Čarlija”. Ali Čarli mi je rekao: “Možeš to sa Stivom (Džordanom). On može da zauzme moje mesto u bilo kom trenutku. I on me je nagovorio na to – rekao je Ričards, prenosi NME.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime