Home»Muzika»Melodija i agresija protiv “savijanja” istine… In Flames objavili novi singl i najavili evropsku turneju

Melodija i agresija protiv “savijanja” istine… In Flames objavili novi singl i najavili evropsku turneju

4
Shares
Pinterest Google+
IN Flames/Photo: press promo
IN Flames/Photo: press promo

Švedski metalci In Flames objavili su novu pesmu pod nazivom “The Great Deceiver”. Pesma će se naći na njihovom predstojećem četrnaestom studijskom albumu, koji bi trebalo da se pojavi kasnije tokom godine za Nuclear Blast Records.

Vokal benda Anders Friden kaže:

– Pesma ‘The Great Deceiver’ je rođena iz frustracije, u osnovi reakcije na lažne zastave, ali od tada je narasla i ima nekoliko značenja. Postoji stih koji kaže ‘Savijte istinu da odgovara vašem mišljenju’ i osećam da to mnogo govori o narativu koji se danas dešava na društvenim mrežama, između ljudi, nacija itd. Sada smo više dalje jedni od drugih nego ikada ranije, ali je lakše komunicirati nego u bilo kom drugom periodu u istoriji.

U međuvremenu, In Flames će krenuti na evropsku turneju na jesen 2022. godine uz podršku bendova At the Gates, Imminence i Orbit Culture.

????EU JESTERHEADS????
European Tour 2022 w/ At The Gates, Imminence & Orbit Culture. ONSALE: Friday 5th August 2022 – 10AM…

Posted by In Flames on Monday, August 1, 2022

Friden je nedavno govorio za MoreCore.TV o predstojećem albumu In Flamesa,. Upitan da li je prvi singl sa LP-a, “State Of Slow Decay”, dobar prikaz onoga što fanovi mogu da očekuju od albuma, Anders je rekao (kako je preneo Blabbermouth.net):

– In Flames je uvek bio melodija i agresija. Kratak odgovor je da, ali neće sve biti brzo. Trudimo se da istražujemo sve kutke metala uz našu muziku. Recimo to ovako: ako ste obožavatelj In Flamesa, onda će vam se svideti ovaj album.

Razrađujući šta fanovi mogu da očekuju od predstojećeg albuma, Anders je rekao:

– Ovo je četrnaesti album. Dakle, ako ste do sada slušali In Flames, onda znate šta ćete dobiti. Ali mislim da je ovo dobar miks prošlosti, sadašnjosti i toga gde god da idemo, i na njemu ima ponešto za svakoga; ima teških stvari, ima melodičnosti, ima ubrzanog tempa i sporih delova. Mislim da je neverovatno, i zaista predstavlja ko smo mi u ovom trenutku.

Previous post

Objavljena lista najvećiih "zagađivača" u šoubiznisu, Tejlor Svift je najgora od sve dece

Next post

Džon Kejl snimio pesmu “Night Crawling” kao sećanje na druženje s Dejvidom Bouvijem u Njujorku

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.