Home»Muzika»Homeland»Melissa u novom singlu podseća na “Forgotten Love”

Melissa u novom singlu podseća na “Forgotten Love”

9
Shares
Pinterest Google+
Melissa/ Photo: Promo
Melissa/ Photo: Promo

Posle objavljivanja spota prokupačkog benda Melissa za naslovnu numeru sa aktuelnog albuma “My Empire Has No Limits“ prošlo je devet meseci, a sada vam predstavljamo njihovu “najnežniju“ temu – “Forgotten Love“.

Melissa je pre nekoliko dana završila sedmi video singl sa gore pomenutog izdanja objavljenog za najstariju nezavisnu srpsku izdavačku kuću “Take It Or Leave It Records”.

– Pesma nosi lirski naslov “Forgotten Love“ i jedina je klasična balada na izdanju. Song odiše jakim ljubavnim narativom i velikom dozom nostalgije – o svim  yaboravljenim ljubavima koje smo nekad imali. Ova pesma se u priličnoj meri razlikuje od singlova koje smo do sada uradili, ali sa kombinacijom laganih melodičnih i growl vokala opet uspevamo da budemo prepoznatljivi po našem muzičkom rukopisu – izjavili su o novom video singlu članovi benda.

Spot je sniman na nekoliko atraktivnih lokacija u okolini Smedereva. Iza njega stoji Srđan Branković i njegov studio Paradox.

U bliskoj budućnosti Melissa planira da snimi još jedan video kojim bi zaokružili celinu – da za svaku pesmu na albumu imaju i spot.

Previous post

Trio Sveti se vraća u grad... Vasil Hadžimanov, Marko Đorđević i Branko Trijić 11. avgusta na Letnjoj sceni BitefArtCafea

Next post

Stigle prve reakcije... Serija "House of the Dragon" bolja od "Game Of Thrones" i "Breaking Bad"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.