Home»Film»Otpečaćeni sudski dokumenti u slučaju Amber Herd vs. Džoni Dep, glumica je udarala baš nisko…

Otpečaćeni sudski dokumenti u slučaju Amber Herd vs. Džoni Dep, glumica je udarala baš nisko…

4
Shares
Pinterest Google+
Amber Herd/Photo: YouTube screenshot
Amber Herd/Photo: YouTube screenshot

Kako tvrde advokati Amber Herd u sudskim dokumentima koji su otpečaćeni 1. avgusta, Džoni Dep pati od erektilne disfunkcije, zbog koje je navodno seksualno napao bivšu suprugu.

“Iako gospodin Dep radije ne bi otkrio svoje stanje erektilne disfunkcije, takvo stanje je apsolutno relevantno za seksualno nasilje, uključujući gnev gospodina Depa i korišćenje flaše kojom je silovao Herd”, stoji u podnesku od 28. marta, prenosi Daily Maill.

Kako tvrde Amberini advokati, Depovo zdravstveno stanje doprinelo je njegovom navodnom nasilnom ponašanju prema Herd.

MIKI RORK “ŠAMARA” REDOM: AMBER HERD JE KLASIČNA SPONZORUŠA…

Advokatski tim glumice tvrdi da Depovo zdravstveno stanje čini verovatnije da postaje “ljut ili uznemiren”, što ga dovodi do ljutnje i agresije.

– Nazvala sam to ljutitim seksom koji Džoni nije mogao u potpunosti da izvede – izjavila je.

– Bacio bi me na krevet, učinio je to nekoliko puta, i nasrnuo bi na mene u besu – rekla je glumica.

Takođe je rekla da bi Dep provodio puno vremena sa svojim prijateljima s kojima je pio, uključujući i njenog oca Dejvida Herda, kao i muzičara Merilina Mensona, a kući bi dolazio “još više seksualno i verbalno nasilnički nastrojen”.

Amber Herd/Photo: YouTube screenshot
Amber Herd/Photo: YouTube screenshot

Glumica je takođe tvrdila da se sama finansijski izdržavala sve vreme dok su ona i Dep bili u vezi, uprkos njegovom insistiranju da će se brinuti za nju.

– Način na koji je govorio o zaposlenim glumicama bio je vredan prezira. Biti glumica za njega je bio greh – dodala je Herd.

Bivši bračni par uputio se na sud u aprilu na šestonedeljno suđenje u Virdžiniji zbog optužbi za zlostavljanje tokom njihovog braka. Par se venčao 2015, ali su se rastali nešto više od godinu dana kasnije, pre nego što su se zvanično razveli 2017.

PETICIJA PROTIV AMBER HERD STIGLA DO PRODUCENATA “AQUAMENA”… A ONI SU DONELI ČUDNU ODLUKU

Herd je tvrdila da ju je Dep navodno zlostavljao još od 2013. Svedočila je u maju da ju je navodno silovao flašom pića i pretio da će joj izrezbariti lice njome 2015, prenosi Page Six.

– Nisam znala da li je flaša koju je imao u meni razbijena – rekla je tokom suđenja, teško dišući dok je zadržavala suze.

– Nisam to mogla da osetim. Nisam mogla ništa da osetim – dodala je glumica.

Sudski dokumenti pokazuju da se navodni napad dogodio u isto vreme kada je Depu odsečen prst, tvrdeći da je ona bacila flašu votke na njega u Australiji.

POROTA MU “RADI O GLAVI”, A DŽONI DEP SVIRA NA KONCERTU DŽEFA BEKA…

Dokumenti kojima se pristupilo 1. avgusta dodatno su otkrili da je glumičina sestra rekla svom šefu da je Herd odsekla Depov prst kada je bacila flašu votke na njega. Iskaz je dala Dženifer Hauel, bivša prijateljica i šefica glumičine sestre, Vitni Enrikez, koja je bila upitana o incidentu s prstom.

Amber Herd/Photo: YouTube screenshot
Amber Herd/Photo: YouTube screenshot

Prisetila se kako je glumičina sestra vrištala u kancelariji: “Odsekla mu je prokleti prst” tokom njihove posete Australiji, gde je Dep snimao peti nastavak filma “Pirati s Kariba”.

Uprkos njenim optužbama, Dep je negirao optužbe za seksualni napad svoje bivše supruge tokom suđenja za klevetu koje se završilo u junu, kada je porota stala na Depovu stranu.

Herd je naloženo da svom bivšem suprugu plati 10,35 miliona dolara u junu, kada je porota presudila da je oklevetala Depa u novinskom članku objavljenom 2018.

KORTNI LAV OTKRILA: DŽONI DEP MI JE DOSLOVNO SPASAO ŽIVOT KADA SAM SE PREDOZIRALA USPRED KLUBA U LOS ANĐELESU

U razgovoru s Depovom advokaticom Kamilom Vaskez, Hauel je rekla:

– Sedela sam tačno gde sedim sada jer sedim za svojim stolom u kancelariji. Tako sam sedela upravo ovde za svojim računarom, radila. I upravo tamo, u to vreme su bile dve crno-bele stolice sa stolom između njih. Vitni je sedela na jednoj od crno-belih stolica i tada je odjednom vrisnula: ‘Odsekla mu je prokleti prst‘. Pomislila sam, ‘Šta?‘, a ona govori, Odsekla mu je prst. Onda je izjurila kroz vrata i rekla: Moram nekog da nazovem. Otišla je kroz vrata i pozvala nekoga. Ne znam koga je zvala – objašnjava Hauel.

Na pitanje dali je Enrikez navela ko su “ona” i “on” u scenariju, Hauel je odgovorila da su to bili Herd i Dep.

Glumica je negirala da je povredila bivšeg supruga, rekavši da se on povredio tokom jednog od svojih pijanstava. Dep je takođe rekao sudu da je lagao lekaru o tome kako je tada zadobio povredu prsta.

DŽONI DEP NA SUĐENJU S BIVŠOM PRIČAO O “PIRATIMA S KARIBA”: NEĆU VIŠE GLUMITI KAPETANA DŽEKA SPEROUA, NISAM GLEDAO NIJEDAN FILM IZ FRANŠIZE…

Nezapečaćeni sudski dokumenti dalje su pokazali da je Herd odustala od isplate za razvod od Depa kada je mogla da dobije desetine miliona dolara. Glumica je mogla da traži polovinu od Depovih 33 miliona dolara koje je zaradio snimajući franšizu “Pirati s Kariba”, s obzirom na to da su tada bili u braku.

Međutim, dokumenti do kojih je došao Daily Beast pokazuju da je ignorisala uputstva svog advokatskog tima da ne tuži bivšeg supruga za maksimalan iznos. Herd će takođe dobiti dva miliona dolara od Depa u protivtužbi.

Naloženo joj je da plati Depu ukupno 8,3 miliona dolara nakon što je proglašena krivom za klevetu, ali kaže da nema dovoljno novca za to. Glumica je 21. jula uložila žalbu kako bi poništila odluku suda.

Previous post

Nema sumnje, smeši mu se Oskar... Ostina Batlera "koštala" uloga Elvisa, posle snimanja završio u bolnici

Next post

Objavljena lista najvećiih "zagađivača" u šoubiznisu, Tejlor Svift je najgora od sve dece

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.