Home»Muzika»The Bestbeat posle 4 godine ponovo pred beogradskom publikom, 5. oktobra u MTS dvorani

The Bestbeat posle 4 godine ponovo pred beogradskom publikom, 5. oktobra u MTS dvorani

3
Shares
Pinterest Google+
The Bestbeat/Photo> screenshot
The Bestbeat/Photo> screenshot

Povodom 60. godišnjice objavljivanja prvog singla  The Beatlesa “Love me do”,  The Beatles Tribute bend – The Bestbeat, nastupiće 5. oktobara u MTS dvorani, a ovo će biti njihov prvi celovečernji koncert u Beogradu posle četiri godine.

Bend koji već 17 godina nastupa kako širom Srbije, tako i u čitavoj Evropi, podsećajući publiku na najveću pop senzaciju 20. veka, Beograđane će  obradovati nekim od najvećih hitova Beatlesa iz svih stvaralačkih faza benda, a pored poznate četvorke The Bestbeata u izvođenju numera će učestvovati i 20-očlani Big bend.

Da podsetimo, The Bestbeat su beogradskoj publici, tokom prethodne dekade, svakog decembra, priređivali niz tematskih koncerata koji su bili posvećeni pojedinačnim albumima. Takođe, najmlađu publiku, svakog januara, poslednjih osam godina u Kolarčevoj zadužbini upoznaju sa muzikom Beatlesa. U maju i junu ove godine su imali uspešnu turneju po Francuskoj. Sarađivali su i delili scenu sa nekim od najvećih muzičkih imena sa ovih prostora.

The Bestbeat u MTS dvorani, plakat
The Bestbeat u MTS dvorani, plakat

Bend čine:  Damjan Dašić – kao Pol  Makartni, Vladimir Banovčanin – kao Džon Lenon, Marko Ćalić – kao Džordž Harison, Dušan Živanović – kao Ringo Star.

U dosadašnoj karijeri imali su priliku da tri puta budu deo programa Beatle Week festivala u rodnom gradu “Buba”, Liverpoolu, da zasviraju na nekoliko scena na kojima su svojevremeno svirali i sami Beatlesi (Palais des sports, Cavern club, Casbah club, Obertauern), da upoznaju brojne saradnike poznate četvorke, kao i prvog bubnjara benda Pita Besta

Ulaznice su u prodaji na blagajni mts dvorane i svim prodajnim mestima tickets.rs.

 

Previous post

Para na paru... Slikar Džoni Dep prodao kolekciju portreta za 3 miliona funti

Next post

Brajan Ino singlom "There Were Bells" najavio novi album, inspirisan klimatskim promenama

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.