Home»Film»Lepa kao… prava Merlinka: Objavljen prvi trejler filma o Merilin Monro, Ana de Armas blista u ulozi fatalne plavuše

Lepa kao… prava Merlinka: Objavljen prvi trejler filma o Merilin Monro, Ana de Armas blista u ulozi fatalne plavuše

4
Shares
Pinterest Google+
ana de Armas kao Merilin monro/screenshot
ana de Armas kao Merilin monro/screenshot

“Blonde” je jedan od najiščekivanijih naslova koji će se takmičiti na festivalu u Veneciji. Šef filmskog festivala u Kanu, Tjeri Fremo, prethodno je rekao da je pokušao da ga uvrsti u program 2022. ali nije uspeo da postigne kompromis sa Netflixom.

Filmovi streaming giganta nisu se takmičili u Kanu od 2017. godine zbog pravila festivala da svi filmovi koji su u konkurenciji moraju biti prikazani u francuskim bioskopima. Džojs Kerol Outs je “Blonde” opisala kao feministički film, koji ima cilj da podstakne raspravu među savremenom publikom.

– Način na koji se Kenedi odnosio prema Merilin Monro nije bio, i još uvek nije toliko različit od načina na koji se mnogi moćni muškarci, posebno u Vašingtonu, ponašaju prema svim ženama, osim prema svojim suprugama – rekla je Outs za Vanity Fair France.

NOVI FILM O MERILIN MONRO VEĆ ZVANIČNO ZABRANJEN ZA MLAĐE OD 18…

– Endruove ambicije bile su vrlo jasne od samog početka. Želeo je da predstavi život Merilin Monro. Želeo je da svet doživi kakav je osećaj biti Merilin. Mislim da je ovo najhrabriji neispričani pogled na njenu životnu priču koji sam ikad videla – rekla je nedavno Ana de Armas, kojoj će se u filmu pridružiti Bobi Kanavale, Ejdrijen Brodi, Džulijen Nikolson, Ksavijer Semjuel i Evan Vilijams.

“Blonde” stiže na Netflix 28. septembra 2022.

Pogledajte trejler:

Previous post

Odbačena tužba protiv Boba Dilana zbog navodnog seksualnog zlostavljanja maloletnice

Next post

Kultni američki band Atheist sa gostima u novosadskoj Fabrici 7. septembra

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.