Home»Muzika»Sjajna italijanska kantautorka Elisa 22. oktobra u Beogradu

Sjajna italijanska kantautorka Elisa 22. oktobra u Beogradu

4
Shares
Pinterest Google+
Elisa/Photo: press promo
Elisa/Photo: press promo

Višestruko nagrađivana italijanska kantautorka Elisa će ove jeseni početi svoju evropsku turneju, a u Beogradu će nastupiti u intimnoj atmosferi Bitef Art Caffea 22. oktobra.

Nakon drugog nastupa na festivalu u Sanremu, Elisa je u februaru objavila dupli album na italijanskom i engleskom jeziku pod nazivom “Ritorno al Futuro/ Back to the Future”, a publika će imati priliku da ga čuje i u Beogradu.

U svojoj karijeri koja traje skoro tri decenije, od objavljivanja njenog debitantskog albuma “Pipes & Flowers” (1997), Elisa je osvojila prestižne nagrade u Italiji i širom sveta.

Sarađivala je sa svetskim zvezdama kao što su Cukero, Tina Turner, Lučiano Pavaroti, Imagine Dragons i mnogim drugim muzičarima. Čuveni italijanski kompozitor Enio Morikone i Elisa radili su na numeri “Ancora Qui” kao deo muzike za film “Đangova osveta” Kventina Tarantina.

Sa svojim novim albumom, Elisa donosi zvuk u kom spaja svoja dva kreativna entiteta i jezika na kojima najviše komponuje i stvara – engleski i italijanski, a možda najviše do sada pokazuje svoju svestranost i ljubav prema različitim žanrovima. Predstojeći nastupi će biti održani u intimnim prostorima kako bi se nove numere predstavile na poseban način.

Prodaja ulaznica počinje u petak 29. jula od 10 časova preko sistema eFinity.

Previous post

Lemi je obožavao filmove... ali ova tri više od svih

Next post

"Niške strasti" u Prokuplju...  Stereo Banana se posle 9 godina vraća na 3DFest

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.