Home»Muzika»“Niške strasti” u Prokuplju…  Stereo Banana se posle 9 godina vraća na 3DFest

“Niške strasti” u Prokuplju…  Stereo Banana se posle 9 godina vraća na 3DFest

5
Shares
Pinterest Google+
Stereo banana/Photo: press promo
Stereo banana/Photo: press promo

Povratničkim albumom “Niške strasti” grupa Stereo Banana izazvala je veliku pažnju na muzičkoj sceni u zemlji i regionu, a u čast povratka i festivala 3DFest, niški dvojac će nastupiti 26. avgusta u Prokuplju.

Pre tačno devet godina Stereo Banana je prvi put nastupila u Prokuplju, takođe na 3DFestu koji će ponovo biti održan, na desetogodišnjicu premijernog izdanja.

STEREO BANANA OBJAVILA VIDEO SPOT ZA PESMU “HARE HARE” KAO NAJAVU TREĆEG ALBUMA

Devet godina kasnije, grupa mladih entuzijasta iz Prokuplja je odlučila da vrati život 3DFestu, koji će posle velike pauze ponovo biti centralni događaj u najvećem gradu Topličkog okruga.

– Svi pamtimo kakav su šou priredili momci iz Stereo Banane i kada smo odlučili da ponovo pokrenemo festival, izbor je bio lak i jasan. Oni su sa nama bili davnih dana i ovo je idealna prilika da nastavimo starim putem, na nov način, uz stare drugare – saopštili su organizatori 3DFesta.

3DFest će biti održan 26. avgusta na terenu pored Gradskog bazena, organizatori poručuju da će u narednim nedeljama biti poznati svi detalji, kao i kompletan muzički program.

Previous post

Sjajna italijanska kantautorka Elisa 22. oktobra u Beogradu

Next post

Nadav Dagon pred koncert u Novom Sadu: Kada sam dotakao bubnjeve, znao sam da ću se zauvek time baviti

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.