Home»Muzika»Teorija zabave na Savi… Nikola Vranjković 4. avgusta na Zappa Barci

Teorija zabave na Savi… Nikola Vranjković 4. avgusta na Zappa Barci

5
Shares
Pinterest Google+
Nikola Vranjković (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX
Nikola Vranjković (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX

Posle rasprodatih prolećnih koncerata u Nišu, Novom Sadu i Zemunu, poznati autor, pesnik, kompozitor i muzički producent Nikola Vranjković nastupiće u četvrtak. 4. avgusta na beogradskoj Zappa Barci.

Publika će uz numere iz njegovog kompletnog opusa na ovom nastupu moći da čuje i numere sa novog EP izdanja “Teorija zabave” (Multimedia Music).

NIKOLA VRANJKOVIĆ: SATAN PANONSKI JE BIO LUD, TALENTOVAN I AUTODESTRUKTIVAN

Podsećamo, aktuelno izdanje na kome se nalaze četiri pesme: “Kad tuga pobedi bes”, “Arsenije”, “Granice” i naslovna “Teorija zabave”, Vranjković je objavio u junu ove godine.

Album su producirali Nikola Vranjković i Marko Nježić uz pomoć Ivana Petrovića, a snimila ga je postava koja sa Vranjkovićem svira već duže vreme: Danilo Nikodinovski (gitara), Milan Vučković (gitara), Ivan Zoranović (gitara, klavijature), Vladan Božilović (bubnjevi) i Miroslav Užarević (bas gitara).

NIKOLA VRANJKOVIĆ: OSAMNAESTOGODIŠNJEM SEBI BIH PORUČIO DA IDE NA PECANJE KAD GOD MOŽE

Vrata kluba se otvaraju u 20:00 časova, a koncert počinje u 21:00 čas. Organizatori napominju da će satnica biti strogo poštovana.

Ulaznice su u pretprodaji u Craftroom Berlin Monroe (Cetinjska 15) i Zappa Baru (Kralja Petra 41) po ceni od 1300 dinara, a na dan koncerta biće 1500 dinara.

Previous post

Reper pozvao svoje kritičare na obračun, 5 minuta kasnije ubijen praktično na kućnom pragu

Next post

Konstrakta uoči nastupa na ŠA Festu: Nijedna evrovizijska pobeda neće dotaći vladajuće strukture koje odlučuju o našim životima

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.