Home»Muzika»Rob Halford se naljutio što Judas Priest neće biti “regularno” primljeni u Hall of Fame: Kako je mogao Black Sabbath?

Rob Halford se naljutio što Judas Priest neće biti “regularno” primljeni u Hall of Fame: Kako je mogao Black Sabbath?

Frontmen je rekao da je ‘frustrirajuće’ što će bend umesto toga dobiti nagradu za muzičku izvrsnost.

3
Shares
Pinterest Google+
Judas Priest/Photo press promo
Judas Priest/Photo press promo

Rob Halford je rekao da je “pomalo ljut” što Judas Priest ove godine nije dobio čast kao jedan od glavnih izvođača primljenih u Rock & Roll Hall of Fame. Umesto toga, bend će preuzeti nagradu za “muzičku izvrsnost” na ovogodišnjoj svečanosti koja će se održati u Microsoft Theatreu u Los Anđelesu 5. novembra.

Džoel Peresman, CEO Fondacije Rock and Roll Hall of Fame, prethodno je rekao:

– Ova nagrada daje nam fleksibilnost da zaronimo u neke stvari i prepoznamo neke ljude koji obično ne bi bili prepoznati.

ČEKAJ MALO… DA LI SU JUDAS PRIEST U ROCK AND ROLL HALL OF FAME ILI IPAK NE?

Ali u nedavnom intervjuu za AZ Central, Halford je izrazio svoju frustraciju što nije uvršten među ovogodišnje glavne dobitnike Rock Halla među kojima su Eminem, Duran Duran i Doli Parton.

– Bio sam malo ljut. Na kraju krajeva, je li to važno? – rekao je. – Nekih dana, kažem, ‘Pa, nije važno. Mi smo u Kući slavnih rock and rolla. Budi zahvalan. Zaveži’. Ali ima drugih dana kada pomislim, ‘Dođavola, zašto su nam dodelili nagradu za muzičku izvrsnost?’ Jer zvuči vrlo, znate, grandiozno – rekao je Halford i dodao: – Black Sabbath je to dobio (kao izvođači 2006). Pa zašto ne možemo i mi?

Džon Sajks, predsednik Udruženja Rock & Roll Hall of Fame, rekao je u izjavi da je svaki primljeni izvođač “imao dubok utiecaj na zvuk kulture mladih i pomogao da se promeni tok rokenrola.

Previous post

Objavljene nominacije za ovogodišnje MTV nagrade

Next post

Šta ovih dana sluša Barak Obama? Ovo je plejlista bivšeg predsednika Amerike za 2022.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.