Home»Muzika»“Donji dio neba“… The Bechars predstavili prvi video singl

“Donji dio neba“… The Bechars predstavili prvi video singl

8
Shares
Pinterest Google+
The Bechars/ Photo: youtube.com printscreen
The Bechars/ Photo: youtube.com printscreen

Bend The Bechars predstavio je prvi video singl pod nazivom “Donji dio neba“. Pesma je snimljena u  Digital Boyler studiju u Banjaluci, a za snimanje i produkciju bio je zadužen Ninoslav Tiki Dobrijević.

Spot je sniman 2021. godine na više lokacija u Prijedoru i Banjaluci. Za realizaciju je bio zadužen Mladen Marijnović koji je ujedno i režirao video.

“Donji dio neba” predstavlja život onakav kakav jeste sa svim svojim dobrim i lošim stranama. Poruka pesme je da se ljudi trebaju drzati zajedno, jer samo tako će moći lakše da prevaziđu sve nedaće koje život nosi i da na kraju izađu još jači.

The Bechars/ Photo: youtube.com printscreen
The Bechars/ Photo: youtube.com printscreen

The Bechars formiran je 2012. godine od strane četiri mlada čoveka koja su želela da naprave kvalitetan pop-rok sastav s kojim će moći da nastupaju po klubovima i festivalima.

Članovi benda su već u tom trenutku imali dugogodišnje iskustvo u različitim autorskim projektima i grupama.

U početku je bend svirao isključivo kao akustični sastav. Ubrzo posle osnivanja počele su da se nižu klubske i festivalske svirke širom BIH i regiona.

Broj svirki se svake godine povećavao, tako da je u proseku bend imao oko 100 nastupa godišnje, što ga je obiležilo kao jedan od najaktivniji bendova.

Godina 2021. je donjela neke nove ideje, i predstavljala je prekretnicu što se tiče funkcionisanja The Becharsa.

Kompletan koncept koji je postojao od osnivanja je izmenjen – umesto akustične svirke, prešli su na standardnu rok postavu sa električnom gitarom.

U nastavku pogledajte spot za “Donji dio neba“…

Previous post

Konstrakta uoči nastupa na ŠA Festu: Nijedna evrovizijska pobeda neće dotaći vladajuće strukture koje odlučuju o našim životima

Next post

Del Arno Band 29. jula u Jevremovcu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.