Home»Film»Zašto je trejler za novi film o Crnom Panteru jedan od najgledanijih svih vremena…

Zašto je trejler za novi film o Crnom Panteru jedan od najgledanijih svih vremena…

4
Shares
Pinterest Google+
Black Panther Wakanda Forever, promo
Black Panther Wakanda Forever, promo

Trejler za novi nastavak Marvelovog filma o Crnom Panteru “Wakanda Forever”, prikupio je 172 miliona pregleda u prvih 24 časa, postavši tako jedan od najboljih debija za film o superherojima, potvrdio je tačne brojke gledanosti za Variety izvor blizak Marvelu.

Tizer “Wakanda Forever”, gotovo je udvostručio gledanost od 88 miliona pregleda koliko je originalni tizer za prvi deo “Crnog Pantera” prikupio 2017. godine.

MARVEL STUDIO NAPRAVIO OMAŽ TRAGIČNO PREMINULOM GLUMCU… POGLEDAJTE VIDEO POSVEĆEN “CRNOM PANTERU”

Prikupivši 172 miliona pregleda u prvih 24 časa, “Black Panther: Wakanda Forever” postao je jedan od najgledanijih trejlera za samostalni Marvelov film, posle naslova kao što su “Spider-Man: No Way Home” (355,5 miliona pregleda) i “Tor: Ljubav i grom” (209 miliona pregleda).

Četiri trejlera za “Osvetnike” takođe su imali veći broj pregleda: “Avengers: Endgame” tizer imao je 289 miliona pregleda, “Avengers: Endgame” finalni trejler 268 miliona, “Avengers: Infinity War” 230 miliona i posljednji trejler za istoimeni film 179 miliona.

Velike brojke uprkos nepoželjnom terminu

Treba napomenuti da je, za razliku od mnogih spomenutih Marvelovih filmova, tizer za “Black Panther: Wakanda Forever” lansiran u subotu uveče oko 21:00.

To baš i nije najpoželjniji termin za premijeru jer većina trejlera izlazi radnim danom ujutro i eksploatiše faktor ponovnog gledanja.

Trejler prikazuje naciju Vakande koja ide u rat protiv vojske Atlantiđana, predvođene strašnim Namorom.

Zvezda filma preminula u 44. godini

Zvezda prvog dela filma o Crnom Panteru, Čedvik Bozeman, preminuo je 2020. u 44. godini nakon borbe s rakom debelog creva.

Bozeman je tumačio lik Crnog Pantera, odnosno kralja T’Čalu, još dva puta – 2018. u filmu “Avengers: Infinity War” kao i 2019. u filmu “Avengers: Endgame”.

 

Previous post

ŠA Fest antistres... Zona opuštanja uz Ramba, Remi, Dr. Frica, muzičke i edukativne radionice, promocije, filmove i predavanja

Next post

Kraj jula u Barutani uz legendu progressive scene Nika Vorena

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.