Home»Muzika»Sleš nema ni jedan jedini primerak albuma “Appetite for Destruction”… Sada je objasnio zašto je to tako

Sleš nema ni jedan jedini primerak albuma “Appetite for Destruction”… Sada je objasnio zašto je to tako

4
Shares
Pinterest Google+
Sleš/Photo: Gibson promo
Sleš/Photo: Gibson promo

Gitarista Guns N’ Roses Sleš otkrio je da nikada nije posedovao kopiju revolucionarnog debi albuma benda “Appetite for Destruction”, i da nema kolekciju suvenira iz svoje rokenrol karijere.

SLEŠ: STVARNO MI NE SMETA ŠTO ĆE ME UVEK ZNATI KAO “ONOG MOMKA” IZ GUNS N’ ROSES…

U novom intervjuu za Goldmine, objasnio je da nije zainteresovan za prikupljanje artefakata svog života i da ne sluša često muziku koju je napravio.

– Ne sakupljam ništa od toga – rekao je. – Ako biste došli u moju kuću, teško biste znali da sam u bendu. Ili barem u nekom bendu za koji ste čuli. Nema suvenira ili čega posebnog što sam prikupio tokom godina.

– Mislim da nikada nisam posedovao ploču “Appetite for Destruction”. A čak i da jesam, nigde nisam živeo, tako da ne bih imao gde da je stavim! Istina, imao sam mnogo ploča koje sam čuvao. Ali jednostavno nikada nisam bio od onih koji bi zaista skupljali zapise bendova u kojima sam svirao.

IMA IH STOTINE, ALI VOLI SAMO JEDNU… SLEŠ I NJEGOVE GITARE

On je opisao višestepeni proces pravljenja albuma, rekavši:

– I kada se to završi i kada bude objavljeno, prosto nastavite dalje… Kao da ste prošli kroz sve što vam je potrebno na tom materijalu, i jedina stvar kojoj morate da se radujete u tom trenutku je izlazak na scenu i izvođenje. I tako, ne ulazim baš u auto i ne slušam je osam miliona puta… svakako se pušta na radiju svako veče, tako da je materijal uvek tu. I uzbudljivo je ako to čujete na radiju ili tako nešto. Ali inače ne slušam te pesme.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Preminuo glumac Pol Sorvino, zvezda filma "Dobri momci"

Next post

Šta to nosimo u sebi? Otkrijte uz novi video singl makedonsko-ljubljanskog projekta Rush to Relax

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.